long live!!!

Thursday, February 16, 2012

smile session


sejak2 rafique dah besar sket ni, dia dah jadik x berapa kamera friendly macam kecik2 dulu..kalau dulu, asal nampak kamera, mesti smile..x yah agah2 dia pun dah senyum..sekarang???mak aihhh..payah namampos..either gambar bergegar pasal x dok diam sesaat, ataupun muka masam macam kena marah..boring betul..


jadi, petang semalam i mengambil initiative untuk mengajar rafique smile..haha..senyum pun kena ajar..kejadah tah ibu rafique ni.

amek gambar pakai enpon je..camwhoring dengan dia. amek satu pic, tunjuk kat dia..first few pics taken, as expected lah muka masam..pastu i cakap "rafique tak hensem lah masam macam ni.."kahkahkah...sian anak aku kena kutuk depan2.. pastu camwhoring lagi n start to say smile..dia pun sebut lah jugak "shai".smile jadi shai..belasah jer lah labuuuu.. tapi muka tak senyum2 gak..jenuh.kalau senyum pun, bergegar gambar tu.mata nampak macam ada 10!!cemane tuh???


camwhoring punye camwhoring, dapat jugak hasil gedik rafique yang kira bolehhh lahh...daripada takde langsung.

so, 2 best shots from yesterday "smile session" :



auwww!!sheksi lahh..shame shame..

ni CD faveret rafique ni..Batman. asal nak pakai CD ni jenuh lah bergaduh ngan dia..pasal dia nak tengok gambar batman kat CD tu..kalau dah pakai, asyek lah tertonggeng tonggeng pasal nak tengok batman kat CD.


3 comments:

MyRule said...

Deena..ammar dulu pun camtu gak. Ader satu tahap susah nak amik gambar dia. Tapi bila dia nak masuk setahun 4 bulan aritu, dah camera friendly balik. And lagi pandai posing. Pantang nampak kamera, sure nak posing. Rafique pun maybe camtu gak nanti kot. :)

NURUL JAMIAN said...

gambar no 2 tu sepsiah rafique comel betul

Ibu Ilyanie(s) said...

seksinya.....aauuww!