long live!!!

Friday, February 17, 2012

sedikit kegembiraan untuk disyukuri


assalamualaikum dan salam jumaat.. =)

hari jumaat ini dimulakan dengan kegembiraan dapat BE..hihi..
lama betul BE menyepikan diri.
nak kata sebab tak update blog, x jugak walaupun x lah rajin sangat mengupdate..
memang dari dulu lagi pun, blog ni xde lah cemerlang sangat..
tapi BE ada jer..huhu


bila nurul kata dia dapat BE, terasa pulak nak check nuffies tu..
bila check, tengok2 ada seketul BE Beauty and the Beast..uiyooo..alhamdulillah...


jadi, cepat2 moh kita update belog rajin2..
nak kumpul duit banyak2 untuk bekal ke sini




ngehngehngeh...
yo lah sangat tu duit blogging boleh bawak gi travel...
ingat blog ko fames macam Hanis Zalikha ke???? :P


Insyaallah next year kami akan jejakkan kaki ke tanah Viet Nam..
dapat beli tiket air asia murah2, merasa lah terbang jauh sikit..=)
terima kasih puan noormaliza.jasamu dikenang..hihi..



No comments: