long live!!!

Friday, February 24, 2012

time for freebies mommy!!!


halooo mommies, still remember about ulat dalam epal yang i beli untuk Rafique tu tak??
this is one of the activity yang boleh bantu our little darling to improve their fine motor skill.



and today, somebody's going to give a tool for this fine motor activity, for FREEEE!!!!
I absolutely love freebiesss..don't you??

caranya mudah saje untuk dapatkan bunga pink atau lion for lacing activity ni..
just share this in your blog atau fb.

kalau nak buat sendiri pun boleh..cuma i kurang rajin.jadi, kenapa nak buat benda susah kalau ada cara yang lebih mudah..jom rebut ramai2.. ;)

2 comments:

Mama Marcello said...

Tahniah dear,...u menang la utk lacing card yang cumil2 tu hehe =)

deena awanis said...

thanks..nasib baik u bagitahu..else, i did'nt know..hihi..thanks..