long live!!!

Friday, February 3, 2012

jari

hello blog!!

hello friends!!

dah 3 hari tak update belog..kesian dia terabai..



terima kasih 2 follower baru..salinah and nisa dawi..i tak update belog pun ada follower baru, malu rasa..hikhik..eh, terima kasih jugak followers lain yang sudi follow belog suam2 kuku update caca marba suka hati i nih..

harap jangan kecik hati kalau i tak sempat lawat belog u all balik..especially silent readers..pasal i ni kurang sempat nak blog walking..jadi, sape yang rajin tinggal komen, i pun cepat lah sikit sampai belog u ols..

terima kasih jugak kat atiqah adnan dan khay a.k.a ibu baby kydd sebab jadi referral utama belog i ni..time kasih sudi link kan blog i..toceh toceh..


tapi kan..tapi kan..nape dah lama i tak dapat buffered earning ek encik nuffnang..kang i merajuk kang baru tahu..(macam lah nuffnang kesah!!!)


nape tah buang tebiat ayat ala2 follower2 18000 orang ni..cukup..cukup..cukup..


i cuti selama seminggu dari khamis (semalam) sampai rabu next week..takde holiday ke mane pun..cuti pasal xde orang nak jaga rafique, baby sitter dia bercuti utk wedding adik dia..


tadi pergi dating dengan aj-the-mommy yang demam..demam2 pun ada hati nak keluar tu.sudahnya muntah kat parking bagai..have a good rest babe!!get well soon...nama pun kuar berdua dengan anak masing2, sekeping gambar pun takde..masing2 sibuk handle anak..haiyooooo... eh, did i say anak??? OMG!! AJ, kite dah ade anak!!!!!!!!!!!!!!


ok lah..ni namanya entri melepas batuk di atas katil sambil layan cinta elyssa..laki i minat benar kat si Aril tuh..layan kan jer lah..


entry bertajuk jari pasal jari tolong i taip..HAHAHA..

bye...

8 comments:

inna said...

wahhh...tetibe ina teruja sbb akk tulis nama ina dlm entri.. hehe. tq2,,,ina ske bce blog akk. n sngt admire akk bile akk seorg cikgu n da buat master n skrg nga wt phD... salute sngt2... tahniahhh

Mrs Nageb said...

wah same...dah beberapa hari blog terabai nih..idea mencurah2 tapi aduhai masa..beeze dengan kerja...nak benti boley..hahahahaha

Nisa Dawi said...

hehe...sama2!~
mai la jemput ke blog kite jugak..hehehe
baru je nak berjinak2 ni...

deena awanis said...

inna : alahai..awal lg nak tahniah..phd masih terhuyung hayang ke laut..nnt dah grad bagi bunge yer..haha

mrs nageb : dear, benti keje jaga anak..bestnye!!x yah rushing pagi2 nak gi keje..

nisa : insyaallah..

inna said...

bungee....bole2. xsume org mampu buat mcm akk tau. kire akk hebat la ni tau... heee.. gd luck 4 ur phD ya..

eyda said...

Wahh.. deena leh jumpa Ajlaa.. Aku ni dah lame x jumpa korang2.. Anak2 kita umur sama je la. Lahir tahun 2010. Tahun harimau jugak. sama mcm kita2. Hehe..

deena awanis said...

inna : thanks..

eyda : haiii!!!

eyda said...

jumpa dlm blog je la..
i pun ade blog, tp x pandai sgt mcm u olls.. sila la lawat blog i. hehe =))
adamieyda.blogspot.com
Thanks. Miss u olls