long live!!!

Monday, January 16, 2012

terlioq..

dear encik hubby..

i dah buat research pasal trunki itu..;-)

i rasa this are the most cutest design yang agak affordable..





yang ini comey jugak, tapi mahal namampos.so, tutup mata.



kalau tak dapat dua kat atas tu, ini pun boleh..tapi tak comey sangat lah pulak.nanti u jugak frust..kannnnn????

kat malaysia setakat ni i jumpa kat mamayaya zone saje..tapi harga sangat mampu untuk dilihat SAHAJA.jadi sementara mereka di UK, memang patut lah kita suruh dorang belikan demi kesejahteraan hati u dan i juga..

dulu, time kita kecik takde mende alah ni..sekarang dah ada, kita beli lah untuk Rafique..tu pun kalau kita mampu..kalau kita tak mampu, kita dok diam2..

fikir2kan, dan selamat beramal..=)

8 comments:

MrS. F!zA said...

cute giler..berkenan yg gmbr 2 biji hijau n kuning oren tu..alahai..cantik banget!

Mama Adam said...

kasi la hadiah utk adam jugak :)
hahahah... cute je.

tapi, er... er... kami tengok ajelah a.k.a duduk diam2

deena awanis said...

kak fiza : ape lagi..usha laa..nanti abg long darwisy boleh tarik adik baby sit on the trunki..=)

mama adam : hihi..kami pun masih dok pertimbangkan nak beli ke tak..=D Kalo rasa tak mampu,dok diam2 jer lah jugak.

ally said...

comel sgt2..ahh..rs nak meroyan tgk harga..haha..tp sgt cantik, cute n sume2 la..

bibi yusof said...

deena, i pon teringin dulu.. tapi with the price, tkpe la i pakai beg cabuk je la dulu... hehehe.. tapi kalo mampu ape salah nye kan..

Mama Adam said...

Betul2.. Kalo mampu ambik aje... Bila lagi. Heheh

::LiYa:: said...

cube tengok kt littlewhiz.jauh lebih murah!

Armyzonovic said...

hi juz found out about trunki. you pernah came across another bag called skoot? macam lagi best dari trunki. look eksklusip and ala2 skuter