long live!!!

Friday, January 20, 2012

hari jumaat ini..

hujan rahmat turun di pagi hari jumaat..
alhamdulillah..


tapi rahmat rezeki ke dalam akaun masih belum kunjung tibe..
jadi, teruskan bersabar..
elok pun gaji masuk lambat, maka weekend yang panjang ni pendek lah sikit langkahnya berbanding ngan kalau gaji dah masuk..ye dok??hihi..


jadi, sekarang ni sedang tunggu rahmat kedua..
result IELTS will be out any moment from now..
boleh start check after 9 am..
nervous cheq!!padahal belajar tak bersungguh2..
tapi nak result gempak..cantik lah sangat muka i kan???


lepas tu, nak pergi jumpa my supervisor pulak..
harap dia suka lah dengan ape yang i dah buat..
dan kalau ada rezeki, lepas pergi UPM, mahu jenguk baby Isa dan Hani..
moga baby Isa cepat sembuh..


moga hujan rahmat di hari jumaat membawa berkat dalam hidup kita semua.
eh, rindu Rafique lah.
bye.

kalau i dah tak update blog sempena CNY ni, happy chinese new year lah semua..
kata 1 malaysia kan..segala perayaan pun kita celebrate bersama, dan bersesak2 di shopping mall bersama..=)

have a safe holiday..

1 comment:

Mama Adam said...

Gud luck! Teringin juga nkamik phd. Tapi, rasanya mama x mampu nak amik part time. Kena full time. Kalo idak, entah grad entah idak. Heee