long live!!!

Thursday, January 26, 2012

eyeing on these..


hasil yang i dapat masa pergi melaka weekend lepas adalah HENFON YANG HILANG..


hubby kata padan muka i..tu akibat tak nak dengar cakap suami..suami nak belikan henfon last month, tapi i tak nak..sebab rasa macam lagi best jer kalau duit sebanyak itu pergi shopping mopping sesedap rasa..banyak tu boleh beli dengan duit bernilai sebijik smartphone..ye dok??membazir jer..for me, handphone ni asal boleh call n sms, that is more than enough..isteri mithali kan i???;-p

tapi bila dah hilang henfon, maka tak buleh nak call, tak buleh nak sms, kira kategori wajib beli enfon lahh..

jadi encik suami...

i tak mintak storm...


torch pun bukan...

yang ini jer cukup..


BOLEH?????
white colour is a must!!




p/s : encik tokey mid valley, sila masukkan gaji suami saya cepat2 yer..time kasih..

9 comments:

My Azie said...

uiyoooo suami belanja :p

sapphire said...

hehe...sama la kita dina..
harga 1 smartphone mmg boleh shopping moping sampai pengsan... *pengsan kejap je r* :D

sharEna said...

bb ek tu? kecik sgt x nmpk hehehhe...best besttt

ala dina, kite pon pakai c3 aje taw hahahaha

♥ ROS ♥ said...

Wah mahal jgak ya last tu..hahaha.. Ros minta dgn hubby ros Nokia 101 je... Murah :p

deena awanis said...

kak azie : dia x nak belanja pun, kena jugakkk!!!

kak nilam : tu lahh..beli baju, kasut, suar, 4-5 persalinan bley dapat..=)

ena, ros : haha..lecturer dah lama pakai tepon cikai..students punye henpon lagi canggih2..sekali beli, belilah elok terus..kata hubby...i on jer lahh..=)

ida_F said...

best.. best..

lia said...

ello.... hp baru? wahhhhhh he3

Hanis MY said...

bestnyaaa ada enfon baruuu...

hayati hashim said...

Yg second nak.. White jugak la.l :))