long live!!!

Wednesday, November 9, 2011

susah hati vs senang hati..

susah hati sebab hubby demam..
panas sangat badan dia..semalam check 39.4 degree C.
Hari ni hubby tak keje tapi i kena redha jugak tinggal hubby sensorang kat rumah sebab banyak bebanan tugas iaitu 2 set soalan exam yang tak siap2 lagi..aiyooo..
susah hati jugak sebab Nora Elena banyak sangat episod.
keje banyak nak kena buat..nak kena tengok Nora Elena lagi..
susah tuuuuuu..hihii..


moga cepatlah kesukaran2 hidup ni berlalu.Allah bagi dugaan sebab DIA sayangkan kitakan??


* * * * * * * * *


senang hati sebab 14 chapters Industrial Hygiene lecture sudah settle!!
berjaya jugak mengharungi 14 minggu yang sukar ini..lega.tinggal soalan je.
senang hati jugak sebab Rafique tak meragam lagi dah macam last week.
dah tido lena sepanjang malam.tido awal pukul 8, bangun lewat kul 7.30 pg.i like it bebeh!!
paling senang hati bila dah bayar downpayment untuk rumah baru.
hujung bulan ni masuk.insyaallah..bye2 rumah 5 tingkat, saya mahu pindah rumah 2 tingkat.


daaaaaaaaaaaaaaa...

5 comments:

Mrs Nageb said...

Susah hati kan bila hubby demam...get well soon ayah rafique... :)

Wah dah nak pindah lah lepas ni ya...best..best...

wardah @ fie shah said...

Susah hati kalau anak+hubby demam kan. Tapi kena bersabar lah dgn ujian Allah. Get well soon hubby Deena!

MrS. F!zA said...

ouh nk pindah dh..selamat berpindah ye deena..

e.l.i.z.@ said...

paling best bila ank tdo malam x bgn² hihih

wowieeeeeeeee umoh 2tingkat lg nikmat hihi

deena awanis said...

khaleelah, fie : thank..alhamdulillah hubby dah boleh keje ari ni..

kak fiza : memang selamat laa..selamat mengemas..huhu

kak eli : kalau laa rafique boleh tido overnite without bangun langsung..hihi..skrg ni every hour mesti bangun nenen..