long live!!!

Wednesday, November 16, 2011

rumah baru

i buat rumah baru untuk bloglist..sila double click kat gambar bawah ni untuk ke bloglist i k..ataupun click the same picture kat sidebar sebelah kanan blog ni pun boleh..




ada few reason kenapa i pindahkan bloglist ke sana..
  1. i rimas tengok banyak sangat tulisan kat sidebar..
  2. i nak menambah lebih banyak blog kawan2 untuk dilawati..tapi sebab alasan no.1, rimas nak letak dia kat sidebar..
  3. saje2 nak ubah imej blog..kihkih..
  4. rasa macam nak letak gambar2 yang i suka kat sidebar sebelah kanan tu..(tapi adakah ini akan menyebabkan blog jadi berat eykk???)

cukuplah 4 alasan tu..blog2 yang memang asal ada kat sidebar i dah pindah semua..blog k
awan2 yang before ni takde kat sidebar tapi i suka baca pun i dah letak jugak sesetengahnya tapi belum habis semua..kalau korang yang i tak tersenarai lagi, tolong ingatkan i yer..komen jer kat bawah ni ha...kalau yang nak exchange link dengan i, lebih2 lagi dialu2kan..


kalau dijenguk ke bloglist tu i letak few categories..yang kat the famous blogger untuk blog2 yang followernye tahap ribu riban..F.R.I.E.N.D.S tu untuk kategori kawan2 yang i kenal bukan through the net..means kenal kat luar lahh..kawan sekolah ke, opismet ke, sedara mara ke..hot mummy untuk blogger mummy yang ada anak lah kan..mumia tak termasuk kat kategori tu..hihi..yang hot chicks tu untuk anak2 dara belum kawen..yang dah takde dara jangan nak request nak join kategori tu pulak ok!!=P


next bloglist yang berada kat sidebar..i divide kepada beberapa kategori jugak..my breastfeeding gurus, parenting gurus, cloth diapering gurus, style gurus..they are all my teachers..teaching me in many different subjects..bila i stress pasal susu, i mesti jenguk blog2 yang i list as breastfeeding gurus..from these blogs lah i banyak belajar supaya jadi lebih bersabar dan bersemangat nak teruskan my breastfeeding journey..for clothdiapering, i sebenarnya banyak refer omputeh punyer blog, tapi belum include lagi..but those blog are still helpful enough when you have problem or burning question on clothdiapering..


dipendekkan cerita, silalah tinggal link u all kat sini kalau i belum list kan lagi kat blog tu..thanks in advance..naik juling dah mata ni sebenarnya..copy paste, copy paste..esok2 i sambung lagi..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

6 comments:

rDnA said...

Nk exchange link jugak..
http://rdna-sfl.blogspot.com

MrS. F!zA said...

rajin deena.. akk mls kalo nk copy2 url..dlu tringin jgk nk rombak balik bloglist..tp tk mampu lah..heeee

♥ ROS ♥ said...

kak, blog sy xda lagi.. hehhehe..
rizaros.blogspot.com :) kategori hot mum kot..hahaaha

e.l.i.z.@ said...

keli lg la x update..sapo hop tinggal link, meme keli return visit..hop x tinggal tu, keli xtau nk jejok balik hihi

Mama Marcello said...

i 1st follower untuk umah baru u tu dina..hehe...
tapi link sy blom ada =p
syurgachintamama.blogspot.com

jemput singgah yer(^_^) TQ

NURUL JAMIAN said...

rumah baru blog rupanya dina