long live!!!

Thursday, October 20, 2011

searching for fesyen muslimah ala2 hajaba


assalamualaikum..


hari ni dah ada yang dapat gaji yer??kalau yang belum masuk gaji pun, right timing laa jugak untuk cuci mata, boleh aim2 ape nak shopping for this month yer??hihi..

for today, i'm gonna share with u all a new label by my SIL, named INAYA..this brand is her very own brand, bukan beli kat warehouse banyak2 then lekat brand tau..dia sendiri (i tolong temankan) pilih kain kat which are high quality lycra, sangat tebal, sangat selesa, dia sendiri design pattern ni, and hantar tailor..=) dia tak jahit laa..mana laa doctor ada masa nak menjahit..haa...kalau terasa teringin nak pakai baju designed by a doctor, kot laa boleh berjangkit jadi bijak pandai, ni laa masa dia!!!LOL!!

semua koleksi pakaian by INAYA ni semua muslimah fashion..loose2..takde ketat2 yer..




kelebihan tunic n blouse by INAYA adalah dia FREE SIZE dan kat bahu tu tak potong..so, xde laa kalau korang badan kecik, akan nampak bahu tu besar..konfem cantik lah u all pakai..;-D those who love Hajaba Collection mesti suka design baju ni..cuma bezanya yang itu mahal, yang ni much cheaper..try one and you'll love it..


other than blouse and tunic, INAYA pun ada jual palazo jugak..denim prints pun ada!!


jemput laa jengah INAYA..=)
have fun blog shopping..

more prints to come in future..

1 comment:

e.l.i.z.@ said...

mcm best jah..nok gok merasa bju designed by doc hihihi
jap nk tgk blog dio