long live!!!

Monday, October 10, 2011

korang amek supplement ape ek nak bagi sihat dan kuat??

assalamualaikum..


its monday dan saya perlu bekerja keras menyiapkan notes..3 different subject..3 different groups yang penting sumer subjek baru first time mengajar..student degree pulak tu..dulu ngajar diploma students (bukan lah senang, still kena prepare gak) but at least all the notes dah ada..ini sume nak kena develop dari 0..tambah pulak, nama pun degree students kan, ilmu yang nak dicurahkan pun kena laa dalam sket compared to diploma..jadi, mari bekerja..


before bekerja nak mintak pendapat u all semua tentang supplements..atau jamu..atau ape2 jer laa yang boleh bagi badan sihat dan kuat..dan cantik dan ceria dan gembira..berapa banyak dan lahhh???


sebenarnya i nak cari something untuk dimakan ni..walaupun sangat tak suka makan supplement bagai nih..tapi i rasa sekarang ni dah sampai tahap keperluan kot untuk mengambil supplement..sebab rasa macam badan tak bermaya jer sekarang ni..asyek penat..campur ngan tak cukup tido lagi..i tak mahu laa nanti, belum pun umur 30tahun orang dah ingat umur i 40 tahun..sedih kan macam tu??menambah kan stress tuhhh!!


cuba citer sket korang amek supplement ape untuk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??orang perempuan ni semua pun nak cantik kan??cantik luaran untuk meningkatkan confidence level bila jumpa orang sekeliling, cantik dalaman untuk suami tercinta ;-) badan yang sihat, tak penat untuk buat kerja di pejabat, kerja rumah,jaga anak, sekaligus menambahkan kasih sayang suami sebab isteri dah tak kompelin asyek penat nak buat itu ini..erm.supplement nak kasik cantik akhlak, sendiri mahu ingat lahh kann??EH.


share laa testimoni of the products yang korang makan tu..i dok servey2 ni..lagi cantik kalau leh bagi tahu harga sekali..pasni nak wat pembentangan belanjawan kat hubby, sebab dia laa kena sponsor sebab beliau jugak yang akan gembira bila mendapat isteri cantik jelita..bolehhh??hikhik...

share yer..
pleasseee....




12 comments:

Ainul said...

ainul skrg ambik MAB ( utk family planning & kesihatan diri), lactolite( buang toksik sbb badan lemah sbb byk toksik) & pakai sabun beras utk kulit.hehehehe

wardah @ fie shah said...

Fie ambil VCO catalyst tu je. Tapi rasa mcm perlukan multivitamin juga.

Kemn Azmaili said...

Salam,

Terpanggil untuk share testimoni saya menggunakan Slimax White Cafe plus Habbatus Sawda, keluaran Salinaz Herbs. Sebelum amalkan minum slimax ni, saya pun mengalami masalah yg sama seperti awak..penat, lesu, sakit2 sendi..alhamdulillah sangat, lepas ambil minuman ni, saya kembali bertenaga dan wajah pun berseri sebab ada campuran collagen..kini, saya dah pun jadi pengedar Slimax..memang rata-rata cus saya yang cuba kopi ni, sangat berpuas hati dengan perubahan yg dialami..untuk cerita lanjut, awak boleh baca testimoni saya di Majalah Harmoni yg saya share dalam blog saya..Harap dapat membantu, tak mahal pun..hanya RM39.90 sekotak (15 sachet)..

MyRule said...

I amik shaklee jek..tu pun sebab bf.. Tapi set la.. :P

Adreefy said...

saya ambik herbalife. good for inner and outer nutrition :) alhamdulilLah family semua pakai.

Ina Allen said...

Herbalife kak. Dah 5 tahun with the product. I love it! SUmpah tak nyesal. :)

BUkan untuk lose weight je. Saye tak pernah pun lose weight sbb dah memang kurus. Sy ambik untuk health, untuk nutrition as breastfeeding mom and feel healthy and energetic everyday. It's just nutrition. ;)

Papepun, semua pilihan akak. All the best in making your choice! ;)

amalina-peter.blogspot.com or inikeluargasehat.blogspot.com

♥ ROS ♥ said...

Ros amek mab(maajun anggun bestari)...

deena awanis said...

thanks all for the infos..nanti i buat survey2 from what u all suggest ni k..=)

My Azie said...

tak amik apa2..folic acid je...boleh? :P

e.l.i.z.@ said...

jamu maharani ;D utk rapat ekekkeke

aziyana said...

amik mab, calcium magnesium amway, nutriferon shaklee..tp xkonsisten makan kes sellu lupa

intan azuzarina said...

sy minum jus tok guru..so far, alhamdulillah ok..