long live!!!

Sunday, July 24, 2011

meh i review ur blog, nak???

THIS IS A STICKY POST UNTIL 24TH JULY 2011..
SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY..


helloooooo...good morning peopless..

pagi2 buta hari jumaat nak mintak tolong ngan u ols yang hensem dan cun semua..*ohh...kemain ayat bunga2 nak mintak tolong punye pasal*

me ada menjoinkan diri dengan satu contest yang hadiahnya seketul Grovia CD..nak beli lagi ku macam akan kena libas ngan hubby memandangkan ada lagi 2 ketul Moleygarden Patch yang sedang on the way..maka, join contest ni kot2 ada rezeki Rafique..hihi..walaupun kurang berkenan ngan contest vote2 ni, sebab selalunye memang i tak reti nak pancing undi, tapi sebab nak sangat grovia itu, try my luck jugak..

so, nak mintak tolong u ols kesayangan ku ini, vote for Rafique..




1st step : like Bummia Kids di Facebook.




2nd step : like gambar Rafique half-naked di tepian pantai itu..



please dont leave group sehingga contest berakhir pada 30th July.sebab like kat picture will gone if u leave group..lepas 30th July, feel free to leave group if u feel notifications group itu menyemak..hihihi..kalau tak nak fb hantar notification through e-mail and tak nak chat group kacau korang, change settings siap2 k..peace..(^_^)


this time around, i will do a blog review for those yang sudi vote kan picture Rafique itu..u all tolong vote, i tolong promote2 sket blog u ols..aci laa tu kan??ececehh..macam lah femes ames sangat blog ku ini..better that nothing rite??=)


u all cuma klik beberapa kali kat keyboard tu, i akan klik berkali2 untuk u all masa buat entry blog review untuk korang..for that purpose do leave comment saying u are a voters with ur FB id as well as blog link kat entry ini..nanti, i terjah satu2 for the blog review...cayangggg u ols!!!

VOTE FOR RAFIQUE PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

p/s : kalau sudi, promote ler kat blog korang..ajak ramai2 vote for Rafique..hihihi...thanks..









20 comments:

nanonano said...

dr smlm na try nk msuk ctu xdpt,
xde like pun? kene msuk group
tp xde org invite
cane tu?
org lain msuk ok ker?

deena awanis said...

nanonano : kita invite k...

Shu Shinju said...

camner nak vote ni? xleh pon dear...

farahfad said...

deena:meh kite voteee....huhuhuh..tp kena add dlm fb dulu ker?
fb id:farahfad

farahfad said...

aahla deena..tuh closed group...kena di invite dulu

Shu Shinju said...

kite dah vote tuk rafique..:)

deena awanis said...

shu : thanks..

Ryehanna said...

Dah vote!

ana ingt nk masuk tp GroVIa Aio Nature tu da ada... kalo print selain Mod Flower ngan Nature, confirm masuk. hehe..

tp bila bc nk bg Flip utk Lucky Draw, teringin gak.. cuma maleh nk amik gambo.. mm tgk le cane.. :D

MyRule said...

dear..dah vote..:p

arein said...

whee. sy follow blog anda. follow mine back yeah. haa. sy vote anda ! gud luck tau. moga2 dapat cd tuh. hee

miss dynda said...

dynda dh vote.. n follow u skali :)

Adzrien Shoppe said...

vote budak comel...

farahfad said...

haruslah da voted gambaq sexy itu!!

lia said...

akak x ley nak tolong, x de fb la dear...

Hanani said...

rafique is hot babe..hehe

Dayu said...

dina, ni contest baru ke
ke yg dulu
sbb rasanya sblm ni dh like gak gambar rafique yg ni
CD contest gak

tapi takpe.nanti achik cek balik eh rafique

amal said...

Done! Dah vote for sexyy Rafique ehehehe :)

JuWita said...

nak join grop kat ne? huhu..dah like da...

Atiqah Adnan said...

bole.. bole.. caner nak like nie.. hehe

deena awanis said...

ikut jer step kat entry tu k..=)