long live!!!

Monday, July 25, 2011

entry no 666..=)

dah banyak rupanya i dok potpetpotpet kat sini..
macam2 hal ada..
mostly tentulah about Rafique Zaquan..
baru laa berderet komen..
kalau citer pasal ibu dia, takde pun orang nak baca sangat..
Rafique dah lawan tokey ey??
ibu dah tak laku sekarang..sobs..sobs..hahaha..


i'm writing here just to keep track of what i'm having right now..
manusia kan mudah lupa..
dan dengan menulis all the small pleasures in my life buat i rasa lebih bersyukur..
bukannya asyek nak mengeluh tak dapat itu, tak dapat ini..
sedangkan walaupun tak dapat yang diinginkan pada saat dan ketika itu, sebenarnya there are things yang i dah achieved jugak..
weh, paham tak hape i melalut ni??
tak paham pun takpe lahh...


anyhow, thanks alot to all my followers..dah 311 orang upenyer followersku..
to all my readers, i tahu ramai silence reader kat sini..i do appreciate it walaupun u all tak komen pun..well, blog i bukan red mummy ke, hanis zalikha yang komennya beratus kan..
tak kesah laahh...bahan bacaan tak ilmiah langsung pun ni..

hope u all boleh bagi feedback about my blog..cara tulisan i ni menyakitkan hati ke..bahasa yang i guna cam rojak ke..(i cuba dah sebenarnya untuk tulis secara lebih structured menggunakan ayat2 yang macam sopan n lengkap, tapi bila baca balik, rasa macam bukan i tulis pulak)..or mungkin something yang u all nak i citer kat sini..meh2, voice out what u think..



ok la..gerak dulu k..
daaaaaaaaaaaaaaaa.....

8 comments:

juelee said...

heheh i suke je baca.. haha takde la we are sharing our experience and knowledge kan..

iMBobo said...

with knowledge we serve..hehe..tulisan tu mcm kabur skit..tp cantik :)

Mrs Nageb said...

Suker...suker...kalau baca writing deena dah tau dah,ni lecturer ni yang menlis ni..huhuhuhu

Ayuraza said...
This comment has been removed by the author.
Ayuraza said...

rafique comel...mama dier pun comelll..hehe :P

kena gigih sikit...i pun kalo pasal anak lajuuu je depa mengomen..ekeke :P entah ler sebab apa..hehe :P

PinkGremlin said...

Deena,
Suka baca sebab tak terlalu serious, tak terlalu remeh your writing. Just nice kata orang :)

My Azie said...

ok,happy 666th! :p

intan azuzarina said...

wahhh..dh 666 dh kan..nice number