long live!!!

Wednesday, June 8, 2011

narrated by Rafique..=)

hai uncle auntie sumer..


dah lama ibu Rafique tak tepek pic Rafique kat blog ibu ni kan??ibu tu bizi shangat layan Rafique..sebab sekarang saye ni suka climb sana, climb sini..selongkar sana, selongkar sini..pastu ibu kena standby jer bila Rafique panjat, sebab nanti kalau jatuh sikit, Rafique mesti melalak banyak punyerrrr...tu pasal ibu tak sempat nak layan kamera bagai..shiannn ibu tuhh...dia tak ley nak camwhoring lagi dahhh kalau lepak ngan Rafique kat umah...!!

ini pics Rafique yang ibu amek masa kat klinik semalam..

nampak tak mata kiri shaye sepet dari mata kanan yang bolat tu???shaye jangkit sakit mata ni dari ibu laa..doctor cakap ibu naughty sebab kasik jangkit kat shaye..tapi shaye ok jer..sebab sakit mata ni x sakit sangat pun..cume gatal2 sket jer..dah gatal, saya garu laa..aper susah???


disebabkan sakit mata tu x sakit sangat macam yang shaye demam ari tu, so saye happy cam biase je laa..pastu pulak ubat sakit mata ni pun shedappp ajer..x macam ubat demam..Rafique x shuke ubat demam tu..cuma bila sakit mata ni kena letak ubat dalam mata..Rafique x shuke r..pedih tauuuu!!! lepas letak ubat, ibu letak milk pulak dalam mata Rafique..ibu cakap milk ibu tu boley jadi magic..mata Rafique cepat sembuh nanti..


dulu orang cakap mata Rafique bolat cam mate ibu..tapi sekarang mata shepet cam mate ayah jer rasa..eh eh eh..sebenarnya Rafique kan x panggil pun ibu ngan ayah lagi..Rafique panggil mamamamamamama...bababbabababbaa...nanti2 laa Rafique belajar say ibu ngan ayah ey..sebab now Rafique lagi shuke belajar panjat n main ngan fish kat dalam aquarium tuu..sebab x lama lagi Rafique nak learn how to walk pulak..cam best jer kalau dapat jalan..cepat sket Rafique sampai kat kitchen..ini takkkk..halfway crawl pegi kitchen, ibu dah angkat gi depan balik..Rafique nak tolong ibu cuci bottles jerr...tu pun x boleh..

ok laa..mimilk time...

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

5 comments:

Mrs Nageb said...

Shiannn rafique eh...sakit mata eh...cepat sembuh eh...huhuhuhu wah rafique dah clim2eh..huhuhuhu Mareesa lom lagi..tapi makin macam2sekarang..huhuhuhuhu...tak sabar nak jumpa rafique lah.. Huhuhuhu

Ryehanna said...

alalala...

cian rafique...

deena awanis said...

khalilah : dah slim sket sejak demam ari tu..nak ringankan badan sebab nak jalan kot..huhuuhu..

ana : =(

My Azie said...

alolololo..nnt kalau rafique dah besar, tolong ibu banyak-banyak ok..- aunty azie.

ellisya said...

olololo..makin ari makin chomey budak rafique nih..nk penyek2 bley..hehe