long live!!!

Tuesday, June 7, 2011

mampu ke??

me : kalau u tak mampu nak kasik i duit belanja RM10K sebulan, TAK YAH MIMPI laa nak kawen lain..

hubby : sengih jer..(berani2 dia nak jawab??)

me : kalau u mampu kasik I RM100K sebulan sekalipun, u MIMPI sudah laa yer!!!HAHAHHA =P


*ni saje2 jer borak ngan hubby semalam..pasal salleh yaacob kawen 4 tu kan..xde kena mengena ngan we all pun...



for me laa kan..i boleh terima r kalau lelaki kawen lebih dari 1 kalau dia tu betul2 mampu dari segi kewangan...FINE laa kalau orang nak cakap i ni mata duitan ke hape..tapi itu laa hakikat dunia sekarang ni..sume pun nak pakai duit..NO MONEY, NO TALK, NO FOOD, NO TOILET, NO EDUCATION,NOTHING!!!rite???


xde mood nak update panjang..BYE..



2 comments:

Ainul said...

saya sokong..hantaran abg jem kt bini baru dia rm25K okey..sume bini2 bw kete mewah tau.kalau blh bg mcm tu silakan.tp ainul ttp tak boleh.saya tak suka share.huhuhhu

Mrs Nageb said...

Betul..tak kirelah mampu atau tak.....tak rela mau sharing..huhuhuhu