long live!!!

Thursday, June 16, 2011

molten chocolate cake vs chocolate volcano

dua benda yang nama berbeza, rupa hampir sama, tapi rasa yang berbeza..

Molten Chocolate Cake by Chillis, RM 19.90 yang sangat sedap..perfect texture cake.chocolate yang padat..oh-so-yummy!!best wooo..

Chocolate Volcano yang indah rupa dari rasa..

semalam first time makan Choc Volcano kat Pizza..harga sangat murah laa kan..RM 7.90 sebab add-on..kalau ala-carte pun baru RM9.90 tapi rasa tak menggembirakan sangat sampai tahap TERPAKSA dihabeskan..sedangkan molten chocolate yang saiz 2kali ganda tu x perlu dipaksa, laju jer habes tanpa banyak bising..


dengan erti kata lain, tak mo dah makan chocolate volcano pas neh..penggemar kek coklat mesti menyesal kalau makan..walaupun murah tetap tak berbaloi..hihihi..jadi, kalau nak nikmati hidangan penuh rasa coklat, i sangat syorkan molten chocolate cake kat Chillis..

sekian..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

5 comments:

e.l.i.z.@ said...

bakponyo? sero gano?

deena awanis said...

x best r kak eli..bg 1 bintang jah..hihi..kalau molten choc cake, 5stars!!=)

Mrs Nageb said...

Ok noted...selamat ta orderyg kat pizza hut punyer..:)

Farhana Basri said...

nampak kemain selera tau. yummy..

Fadilah R. said...

molten choc tu mmg terbaik. i pernah gak teringin nak try volcano pizza hut tu tp tak tertry lagi. :)