long live!!!

Wednesday, June 15, 2011

hadiah raya??

belum pun abes ganti puasa dah sibuk nak citer pasal raya ek??


bukan ape, orang kata planning..if u fail to plan, u r planning to fail..huhhuhu..
so, nak raya kan banyak pakai bajet, kalau dah start plan awal2, beli sket2 xde laa terbeban sangat bulan raya tu nanti..ye tak?? =D



Anyway, ada ke term hadiah raya ek??suka hati i jer kan..

i mean kalau balik kampung time raya tu, mesti tak balik tangan kosong kan??kurang2 pun baju sepasang untuk mak or mak mertua ke..tudung sehelai untuk nenek ke..pastu kuih muih sebalang dua..

so, ape kata this year, tukat pattern sikit, kita kasik Tupperware Aidilfitri Cake Gift Set ni..

this set comes with 2 bekas Tupperware, diulang lagi Tupperware bukan Appleware, Software atau yang sebagainya berisi Lemon Blackcurrant Cake dan Blackforest Cake, 300gram each..sumer ni bernilai RM60/set and if you buy 3 sets, akan dapat 1 set yang sama for FREEEE!!!which means each set will only cost you RM45 sajo!!

for Klang Valley, delivery is absolutely FREEEEEEEEEE!!

tapi kalau luar dari KL, FREE delivery if you purchase 3 sets or more lah yer...

sangat berbaloi laa set ni..dapat kek lagi free..lepas raya, poket dah kempis boleh guna bekas ni bawak bekal pergi keje..hehehhe..


PM me at fb : dina zakaria for further info k..

bakal menyusul tak lama lagi, hamper raya n kuih raya pulak..


daaaaaaaaaaaaaaaaa...

4 comments:

Fahreen_Fredo™ said...

comel! tapi bajet takde :)

NURUL JAMIAN said...

comel.... hello dina. kenal kita tak?

deena awanis said...

reen, nurul : dah comel tu order laa..cari geng cukupkan 4 orang, ley dapat rm45 jer 1set..=)

nurul : mesti laa kenal..

ellisya said...

uich..kene kumpul duit la camnih..duit nan ado..dh la nk branak time raya kan..hehe