long live!!!

Monday, June 13, 2011

cyrus birthday & 1st blogger gath..=)

halooo..

monday blues as usual lah kan..tambah pulak sabtu ahad yang sungguh pack tapi menggembirakan..lagi laa malas nak datang keje..best nye kalau lepas ahad ada sabtu lagi..=)


one of the event i attended last Saturday was baby Cyrus's birthday, cik puan Miera's son..first time tau i pergi event by blogger friend ni..first time pergi blogger gathering memang buat i neves tauu!!segan pun ada..yang terpikir masa tu, "what if kalau sumer orang tak kenal i??" OMAIGOD!!mesti malu giler babeng punyer..tapi sebab excited sangat, so nevermind, belum cuba, belum tau kan??

then, sampai2 terus nampak Jiha and Aqeef..and bila i tegur, Jiha pun kenal..and kenal Rafique jugakk!!Thank God..at least someone dah kenal i..hihhihi..tapi lepas tu, macam tak sangka bila dah jumpa ramai2, padahal first time jumpa sebelum ni jumpa di alam maya jer, boleh borak rancak pulak..happy jugak dapat jumpa face-to-face...

meh layan pics from Cyrus birthday..walaupun x banyak sangat snap2..sebab i pun x lama sangat kat sana..coz have few other errands on that day..janji dapat gak jumpa kejap..


here we go, Cik Puan Miera yang kecik molek with his darling son, Cyrus..happy birthday baby!!hope u r happy with the birthday present yang tak sempat dibalut itu..



Rafique meet Aressa..beza 5 hari jer birthday dorang ni tau..Aressa comel!!macam anak mat salleh you..tapi Rafique tak tergoda..bizi tengok orang ramai..hihihi..


ni plak, mak2 yang lebih..anak sumer pandang ke lain..

the yummy cuppies..R for Rafique!!




foods sumer best laa Miera..ni i punyer 2nd round..1st round dah telan nasi minyak..tak sempat nak snap pic..sebab dah tempted sangat tengok nasi minyak ituu..ada Laksa Penang jugak..tapi perut i dah saturated..kalau lepak lama sket, konfem ada 3rd round..hahaha..



sempat gak snap ngan Miera..tapi gelap ler pulak pic nih..tengok birthday boy dok membelai manja Rafique tuh???


here are the new friends i made during the day..u all memang havoc..=)

len kali mahu join lagi..n hopefully bley lepak lama2 sket..

daaaaaaaaaaaaaaaa...

14 comments:

Mrs Nageb said...

Arghhhhhhhhhhhhhh jeles......... :(
I takde kat kl...kalau tak tak malu gak nak join nih.....huhuhuhu

Dayu said...

dina
sorry sebab mmg tak kenal dina
masa jue kata 'deenawanis lah dayu' pun blur sbb jarang lepak kat tweeter

dina sgt lawa.. comel je..

nanti dah 2,3 kali berkumpul, mesti lagi sempoi jadiknya dina..

*ok, trus masukkan blog dina dalam list..

juelee said...

arghh jeles tak pat datang...

gi injek rayyan la nie..
pas injek bese la cranky sket, terus bk kasik die tido huhu

Ciare Baha said...

Wuah meriahnya uols ;) Eh motip dayu x kenal dina? hihi.. Tu la dina comel kecik molek cantek je kan. Uols memang momma gojes lah. Kalo I dtg kompom paling selekeh hukhuk.. Anyway, pasni besday sape lak? Arghh bila nak jumpa kawan2 maya ni? :)

Ainul said...

dina yg comel.tecit je orgnyer.arreessa muke je mcm mat salleh tapi selera melayu.hehhehe. tu la kan nanti kita hang out sama2.blh borak lama2 ")

Ann said...

jeles jugak
sebab tak dapat attend
so tak ada peluang kenal lebih ramai blogger momma
next time, maybe.


btw dina u memang comel lah. :)

antalya said...

cantik lah dina ni

deena awanis said...

khalilah : no wonder i sms u did'nt reply..next time laa k..

dayu : hihi..saya pun blur2 gak..ada yg macam cam x cam jer..selalu tengok gambar jer kan..

jue : rugi..rugi..hahaha..

deena awanis said...

ciare, ann, antalya : tang perut paling comel..

Hanani said...

salam perkenalan..u comel n hot momma la....bestya g bday party...nak join tp ke kedah plak..

Peri PiA said...

SO MUCH FUN

wardah said...

ramai! jeles sbb tak dpt dtg juga..birthday siapa next? haha..

wardah@fie shah

MyRule said...

ooo..bestnyer..dah dekat jek ngan umah ni..sure best jumpa bloger2 kan..:p

AnaLyana said...

Hai Deena....:)