long live!!!

Wednesday, April 6, 2011

x suka tauuu!!

broadband buat hal..dari petang semalam lagi x ley pakai..

bukan sebab i bayar bil hokkaayy..

sebab broadband tu memang FREE pun..HIHIHI

abah i yang kasik..dia keje celcom, FREE untuk staff celcom kot..

tapi anak dia yang rembat..=D

disebabkan mende free x ley laa nak banyak complain kan..

so, hari ni terpaksa laa on-line kat pc office..

yang x bestnye, banyak sanagat limited bila pakai PC office ni..haihhh..

ok laa..sila doakan broadband i cepat sembuh k..

banyak mende nak citer nihh..


daaaaaaaaaaaaa..

1 comment:

Peri PiA said...

mmg pon berba serbi di blocked kat opis ni,huhu

wah lagi best dari tiket wyg nuff bg i,bb free hihi