long live!!!

Tuesday, April 5, 2011

contest adik beradikku yang cute..


halooo...lama x berkontes..ari ni nak join contest lahh..

this contest was organized by sorang abang blogger tahu..first time kot ni i join contest by seorang lelaki..hadiah mesti bukan shawl kan...hihihi..

kalo nak join, meh klik pic kat bawah ni.


so ini pic of my sister..yang ngok ngek..

i choose this pic untuk contest ini sebab i rasa dalam pic ni she looks like ayu raudhah yang cun tuh..jenuh cari dalam pic lain, memang x kelihatan seperti ayu raudhah langsung!!so, letak pic ni lahhh..

p/s : kalau my sis baca ni, konfem hidung kembang seminggu x kempis2..so, i x boleh puji banyak2..

date line untuk contest ni pada 10th April 2011..so, u still have time to ask ur siblings posing atau godek2 files cari pic of your sibling..x pun suruh jer mms atau e-mel.senang kan??jom join..

i nak tag :

Nad (ummi zahin)
Jue - Masyimalo Heart
mamaaerish

1 comment:

Peri PiA said...

u oll mmg adik beradik comel :)