long live!!!

Tuesday, March 1, 2011

what is great about March??

welcome march!!!

cepat betul masa berlalu..dah masuk bulan ke 3 untuk tahun 2011..pencapaian wishlist setakat ini (1/6 tahun 2011), nampaknyer baru 2 tercapai dan kedua2nya berkait rapat dengan Rafique.. first ialah Spectra 3 yang dapat awal bulan 1 hari tu..dan jugak more CDs untuk Rafique..with the current diaper stash (17 pieces), boleh laa my hubby tarik nafas lega sket sebab x yah cuci CD tiap2 hari lagi dah..after this, tambah sket2 jer laa lagi collection CD tu..=)

now, get back to business.*tetibe*

apa yang best pada bulan March???

Bulan March best sebab ada PC Fair kat Mid Valley..starting on these Friday, 4th March sampai Ahad..sesape yang berniat atau berangan atau bercita2 nak beli laptop baru (macam i), handphone baru, kamera baru atau yang sewaktu dengannya boleh laa ringan2kan kaki u ols pergi PC Fair tu nanti yer..

Bulan March jugak ada MATTA Fair at PWTC pada 11-13 March.

i pun x pernah pergi before this..tapi abah selalu beli holiday package from Matta Fair..and sangattt berbaloi2..haaaa...boleh laa usha2 pakej yang seswai ngan ur 2011 holiday plan..i teringin gak nak gi nehh..tapi we'll see whether my hubby rajin ke x nak mengharungi lautan manusia tu nanti..kot2 laa bley dapat tiket murah untuk masuk Universal Studio kat Singapore tu kan..=)

and last but not least the 2nd Motherhood Expo 2011 at Mid Valley Megamall from 18th-20th March.
mommy-to-be and mummies boleh laa pergi usha..based on my own experience pergi babyfair or motherhood expo ni, memang packed giler!!lagi baik pergi x payah bawak baby..hihihi..ataupun kalau yang dah sarat sangat tu, korang pos ur hubby jer pergi beli (kalau ur hubby sanggup)..tapi it's worth it!!especially kalau korang nak beli breastpump sets, CDs, strollers and education materials for your precious ones..=)

SAVE THE DATES NOW!!!

itu sajer for now..jom layan gambar budak mucuk i ni pulakk..





daaaaaaaaaaaaaaaaa...

8 comments:

Hunny said...

i teringin nk pg matta fair tapi hubby tak sanggup :p motherhood fair tu macam mengancam jugak.sume terasa nak pegi lah!keke

juelee said...

definately will go to matta fair, memang nak cari pakej gi USS.. plan nak gi end of this year... hehehe mac memang best tambahan plak bonus kuar hehehhehe...

My Azie said...

puiyooo beli netbook!!

PinkGremlin said...

Tak pernah pi motherhood fair tu tapi macam best je...

Atiqah Adnan said...

qa try pi pc fair.. hee~
omelnye rafique.. dia macam ade iras deena je i rasa.. ^^

LyNn HaMzAh said...

teringin nak gie semua fair tu...tp kenapa la jauh sangat...

fizanur said...

singgah sini salam kenal

Tawaran Hebat....Mari beli Fullpack dan anda berpeluang meme...

deena awanis said...

hunny : same goes to my hubby laa..dia mmg x minat nak bersesak tempat orang ramai..i suka jerr..hihihi

jue : waaa...bonus kami belum ada bayang lagikkk..entah biler laa..

kak azie : amiiinnn..

pink gremlin : motherhood expo mmg best!!baju baby byk gak murah2..

atiqah : like mother like son!!hahaha..

lynn : hehehe..jauh, x dapat laa nak nolong..

fizanur : haii..