long live!!!

Monday, February 28, 2011

5 months birthday celebration

good monday morning peoples!!!

memandangkan jumaat lepas birthday Rafique yang ke 5 bulan, tapi ayah kena pergi tangkap pencuri (hoh, macam bapak polisi dah pulak hubby i) maka x sempat celebrate pada hari Jumaat, Sabtu baru berpeluang celebrate..

this time my hubby choosed to celebrate it at Chilli's, Mid Valley..=)

here it goes the choc volcano as Rafique's birthday cake!!

yang tukang makan ibu ngan ayah laa..Rafique geram macam nak terkam tengok cake tu..cian anak ibu x ley makan..sabo yer sayang..tunggu lah 3-4 bulan lagi..kasik perut kuat sket..pastu nanti kita ajak lagi ayah makan choc larva ni okkk??


where's my food ibu???


posing2 dulu sebelum mula "menjamah" cake..;-D
spotted : tangan Rafique dah masuk lam pinggan..orang sibuk amek gambar, dia sibuk terkam kek..


gambar makan2 lain xder..sebab ibu ngan ayah Rafique tengah kelaparan tahap 5 bintang..settle choc larva nih, disambung ngan our main dishes..hasilnyer x larat nak berjalan dah..seb baik stroller Rafique tu kecik..dan ibu Rafique ni pulak x cukup kecik..kalau x, konpem i dok dalam stroller, Rafique yang tolak..=)


punyer laa peramah nyer my prince charming ni hari tu..mentang2 laah birthday dia..habes sumer orang dia nak tegur..dari mat salleh sampai ke bangla!!orang hulur tangan nak dokong dia (sambil berdiri), terus dia hulur tangan gakk..bahaya bahaya..kalau kena culik, sape nak bayar wang tebusan???haiyyoooo...


last but not least, cayanggg ibu sebab celebratekan birthday Rafique..


daaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

12 comments:

Shu Shinju said...

hepi birthday rafique...:)

Mrs Nageb said...

Happy 5 months old baby rafique..mmmmuahhh :)

e.l.i.z.@ said...

sedapnyo kekkkkk...celeb8 5mth rafique atau ibu hop nok g make ni? :P

My Azie said...

happy birthday rafique zaquan.
be a good boy! =)

sapphire said...

happy birthday zaquan...
jgn nakal2 .. :)

Hunny said...

happy birthday dear rafique.be a good boy to mommy & daddy tau

aunty nk cikit volcano tu bleh?nyam nyam

Atiqah Adnan said...

chomelnye rafique dah besar daa..
heE~

nurul aziyana said...

hahah rafique xdpt gigit cake, gigit pp ibu pun jadi

AJ The Mommy said...

hensem ok rafique!!!

Puan nadxoxo said...

wah sonoknya rafique makan kek! eh2 ibu ayah rafique makan kek! haha. rafique makan pipi ibu ;)

deena awanis said...

thanks aunties for the birthday wishes..

kak eli : ibu ngn ayah rafique jadikan birthday rafique sebagai alasan kukuh untuk makan2 melampau..hihi

nad : pipi deena mmg fav food rafique skrg ni..kalau x dapat pipi, hidung pun ok!!hahaha

juelee said...

hehehe ibu ngan ayah mamam.. rafique tengok je.. kesian rafique...

hepi 5 months rafique.. this week turn rayyan plak go into 5 month.... kejap je masa berlalu..