long live!!!

Tuesday, March 8, 2011

shiannn rafique..


semalam Rafique demam..dia x lena tidoo, asyek merengekkk jerr..maka, ibu dia lah yang kena bersengkang mata..ayah dia sodap ajooo titunn..haiihhhh..tapi dengan anak demam cenggitu, xde nye lena nak tido..kan mummies??

hasilnye, i lerr yang bermata ala panda ari ni..ngantuk weii..shian Rafique jugak..pagi tadi pun ngantuk sangat dia..tapi keraskan gak mata x mo tido..maybe dia x lena tido sebab badan x selesa kot..

keje banyak nak kena wat ni..nak reschedule kelas sebab 3 weeks in a row starting minggu depan i'll not be in then office..jadi kelas perlu di"reschedule"..pastu kena buat soklan mid term exam dan jugak final exam jugak..

tapi...mampu ke wat keje kalau ngantuk camni??buat keje, mesti lagi ngantuk kan???

hurmmmm..maka, rasanya lagi patut i layan blog kan daripada tido kat opis??ada gak "output"..x gitu???=D

anyway, i ngan hubby risau kot2 Rafique ada asthma laa..sebab ada bunyi bila dia breathe..dah ler both of us (me n hubby) ada history asthma when we was kids..risauuuuuunyerrrrrr...

anak bolat saya sebelum demam petang semalam..love u baby..get well soon k..muahhhhhhss


9 comments:

Peri PiA said...

shian dia,uncle fadzli pon demam

sifat keibuan mengatasi segala nya :)

Princess Fantaghiro said...

siannye rafique..get well soon baby! btw, cantikla walker rafique..deena beli kat mane ek?wat brand?

`BaHa` said...

haish Amir dah start selsema semalam, malam tadi pun tak lena tidur.. :(

Puan Jiha said...

kalau weekdays Jiha mata panda..kalau weekend..i relax..hubby lak take over hehehe

lia said...

rasanyer, kalau hubby willing jaga anak masa anak demam, ibu mesti xakan tidur gak sbb xsampai hati kan...

Mrs Nageb said...

sian kat rafique..get well soon dear..
MAreesa pun semalam demam sekajap,terpaksa cuti : tapi selamat by tengahari dah ok :),tapi risau,selsema lama sangat :)

Hunny said...

adrianna pun demam ni.kesian baby-baby kan...mencebik2 muka kna paksa makan ubat hehe

get well soon rafique :D

deena awanis said...

pia : hope ur hubby cepat sihat..

princess fantaghiro : ini bukan walker actually.xde roda.it's an activity station.brand leapfrog.

kak lia : betul3..

baha, khalilah, hunny : owhh..demam berjemaah dorang ni rupanya..demam teething beramai2 kot..hihihi

Puan nadxoxo said...

cepat2 sihat ye rafique comel!