long live!!!

Monday, March 7, 2011

homeschooling part 1


seperti mana yang i dah bitau u ols, i am sooo very sangat teramat (over description) tertarik ngan homeschooling..cam best jer..cam x sabar jer nak ajar my prince charming reading, counting etc..terasa lambat betul menunggu Rafique besar..x sabar2 nak melaksanakan macam2 perancanyan yang ada dalam kepala otak i nihh..

so, for the moment i've started with playing and read him storybooks laa dulu..main ngan Rafique sangat seronok sekarang.especially time yang dia giggle..eiiiii..gerammmss!!!

and thank God, Rafique agak berminat jugak biler i bacakan dia buku citer..khusyuk dia tengok pics yang colourful tuu..bagus anak ibu ni..meh layan pic Rafique study meh..




harap nya semangat homeschooling terus membara dan tak stop separuh jalan lahh..jangan nanti, penat laa, sakit laa etc etc tinggal angan2 jer laa perancangan tu sumer deena oiii..

daaaaaaaaaaaaaa


10 comments:

My Azie said...

alololo..pandainya rafique baca buku!=)

intan azuzarina said...

comel....tgk buku cm khusyuk je..

Mrs Nageb said...

clever boy...syoknyeeeerrrr kan...moga rajun selalu rafique :)

Hanz said...

Keep it up both Mommy & Baby! :)

LyNn HaMzAh said...

bagus la macam nie...nanti sure rafique makin pandai...

Anonymous said...

amboii rambut rafique..hihi chomey je.
mestilah ibu rafique tak sbr nak homeschooling kan rafique, hari-hari duk ajar anak org laen aje kan. =)

-hani mcm biasa tak sign in-

Ryehanna said...

ana ni kalau xkeje, mmg pikir nak home school kan anak je.. style omputeh. ekeke...

tp since bekerja, mcm susah je... but hopefully sentiasa ada masa utk ajar anak belajar... :)

deena awanis said...

auntie2 sumer doakan rafique cepat pandai yer..=)

hani : rambut x payah pakai styling gel bagai..original tercacak u!!hihihi

ana : setakat yang dina baca ni,ramai jugak working mummies yang berjaya home school kan anak dorang..its not how long u spent to teach them, but the quality time spent..bukan takat ajar anak, tapi eratkan the bonding..=)

Atiqah Adnan said...

iman pun hee~ kalau i bacakan buku kat dia nanti dia pun buat bunyi macam tengah baca.. so cute... ^^ bijak budak tu..

Puan nadxoxo said...

Sonoknya! :D