long live!!!

Friday, March 25, 2011

rindunyerrr...

good morning!!

dah 3 hari x on-line..sob sob sob..
rindu blog..
rindu nak tekan2 keyboard and post entry kat sini..
rindu korang sumer..
rindu nak baca u all punyer hot stories..
rindu jugak kat Rafique sebab kena tinggal dia sebelum dia bangun and balik lewat2..

oh, hari ni Rafique dah cukup 6 months tau!!
HAPPY BIRTHDAY BABY!!
semoga Rafique terus membesar dengan sihat, kuat dan jadi anak yang baik, bijak dan hensem..hahhaha...

nanti i update milestone Rafique sebab sekarang nak gi lecture sampai pukul 11..adoiyyaiii..3 jam tuu..

erm..i lama x hupdet ni u all rindu i x??hihihhi..

k lah, byeee..

6 comments:

Mrs Nageb said...

baby rafique..happy birthday to you..:) mmuah to you..

serius i tercari2 pos you...dlm hati berkata "biar betik deena tak der post pape nih"..huhu

deena awanis said...

hahahha..sebenarnya ada draft few post tapi x sempat nak siapkan..maka terbengkalai laa blog untuk 3 hari..huhu

My Azie said...

happy birthday rafique zaquan! dan tahniah juga..wink2~

deena awanis said...

tenkiu auntie azie..dapat bonus tu xde birthday present ke untuk rafique?haha..

bardboo said...

nnt update la pasal baby k..boleh sy baca.. =)

Jerung Gergasi said...

rqfique da 6 bulan? rania saya da setahun ..ekekekeke

http://www.izzudin.com/2011/03/hari-ni-birthday-my-princess-rania/