long live!!!

Monday, March 28, 2011

korang suka tudung instant x??

asalnya my hubby sangat lah x suka tengok i pakai tudung instant ni..dia cakap macam cleaner indon..hoiiii!sesedap mulut jer kutuk ek..orang pakai Ariani pun dia kata macam indon, siot jer..


but, since ada Rafique tudung instant adalah pilihan utama i..sebab cepat dan tepat sesuai ngan namanya..=) kalau made of lycra material lagi baguss, x yah iron. i like!!
hubby pun x kesah dah sekarang sebab dia sendiri pun malas nak tunggu i iron tudung, belit2 tudung bila nak keluar..
x campur lagi ngan my Rafique yang suka tarik2 my tudung and brooch, and ada possibility he got injured jugak kan kalau brooch tu ada sharp edges..so, solution paling tepat
>>> TUDUNG INSTANT!!

kalau u all mempunyai isu2 berbangkit macam i, jom usha tudung2 instant ni..









all are made of very high quality materials..setanding dengan produk Ariani but at a very muchhhh affordable price..u all baru dapat gaji kan??meh laa usha kat sini..hehhehe..kalau beli mesti x menyesal punyer..

and what make this collection special than others is, if in future awning dia rosak, we can repair for u..of coz with sikit cost lah..

so, ape lagi???klik sini cepat..=)

10 comments:

Mrs Nageb said...

kat mana?tak leh click pun..huhu

Hunny said...

deena, tudung express sangat express!sarung.zasss..terus siap :p

Ainul said...

sukerrr..senang kalo nk cepat .hehehe

Ryehanna said...

huhu... teringin nak pakai cos senang tp muka ana xsesuai la pakai tudung ni... boolat semcm jer! huduh betul! tp serius mmg senang kan.. huhu...

tp kan, 1 yg ana xsuke tudung express ni adalah material lycra tu la.. panas ooo... kalau ana pakai, leh basah tudung tu ngan peluh je.. huduh kuasa dua.

ada org kata ana kena pilih awning yang smpai ke rahang baru xnmpk bulat tp xreti nak mencarinya.. tgk sume cam sama je.. huhu.. sian kan? nk pakai tp xseswai..tpaksa la bertudung bawal je..

AJ The Mommy said...

oi kurus siooottttt

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

nieza dh start pakai tudung instant ni since mase preggie lg sbb mase tu malas tol nk ber'cantek2' bagai... tak payah lilit2 or pakai brooch byk2... ms tu mmg borong tudung instant bukan main lg... kihkihkih... skang nieza suke pakai shawl... but nnti balik pd tudung instant jugak sbb Rania dh pandai tarik2 tudung! (-_-")

deena awanis said...

hunny & ainul : express sangat seswai for mummies yang asyek berkejar masa jer ngan anak nih..hihi

ana : first time pakai dulu i pun rasa cam muka x seswai, bile dah pakai byk kali rasa lagi selesa, mudah, cepat dan kemas..why dont u try this one..bet u wont regret!!

aj : really??happy nyerr happy nyer..;-D

Ibu Addinnasa said...

My hubby dulu pun tak berkenan tapi bila kena gaya matching dengan baju dan slack dia akan puji :) Namun yang penting bg my hubby pakai tudung yang panjang sikit dan tutup dada maklum dua2 anak dulu breastfeeding :)

Salam perkenalan.

oeland07 said...

Assalammualaikum..
Hallo.. Saya Wulan dari Indonesia..
Saya suka sekali dengan tudung instan yang kamu pakai.. Sebenarnya di sekitar tempat tinggal saya banyak mahasiswa Malaysia yang memakai tudung instan semacam itu. Saya sudah mencari di Hijab Shop di Indonesia (Bandung), tidak ada yang menjual tudung instan semacam ini. Apakah hanya diproduksi di Malaysia saja? Saya ingin sekali memiliki tudung instan semacam ini,,di mana saya bisa membelinya? Terima kasih..
Wassalammualaikum

oeland07 said...

Assalammualaikum..
Hallo.. Saya Wulan dari Indonesia..
Saya suka sekali dengan tudung instan yang kamu pakai.. Sebenarnya di sekitar tempat tinggal saya banyak mahasiswa Malaysia yang memakai tudung instan semacam itu. Saya sudah mencari di Hijab Shop di Indonesia (Bandung), tidak ada yang menjual tudung instan semacam ini. Apakah hanya diproduksi di Malaysia saja? Saya ingin sekali memiliki tudung instan semacam ini,,di mana saya bisa membelinya? Tolong hubungi saya di oeland07@yahoo.co.id
Terima kasih..
Wassalammualaikum