long live!!!

Saturday, February 5, 2011

duit free sambil on-line..registration only took 5 minutes!!=)

hai kawan2..

nak iklan churp churp sket ni..

kalau yang dah registered with nuffnang mesti biasa tengok gambar bird chomel kat dashboard ur nuffnang tu kan??


kalau selama ni, buat dek jer (cam i) kat gambar burung comel tu, ape kata hari ni ringankan tangan u all picit sama itu burung biru or click sini untuk dapat duit free sambil2 kita menghadap lappy..kiranyer kalau mak bapak korang marah, cakap ngadap laptop membazir masa je, u can prove them that they are wrong!!show them that they can earn money with churp2!!silap2, pasni dorang pun berebut lappy ngan u ols..ngehngehngeh..

yang xde blog, or xde nuffies, mesti ada twitter or facebook kan???haaa...u all pun bley join jugak tau!!jom ramai2 klik sini..=)

sangat mudah, cepat, senang dan segala yang sewaktu dengannya..

jom2..saya dah join..u all bile lagi???

weh, its FREE tau!!xde kena bayar RM 100 for registration.don't worry..x rugi 1 sen pun kalau cuba.
x cuba mana nak tahu..

or nak harap duit jatuh dari langit hempap kepala??? ;-D

3 comments:

Mama Zharfan said...

selain nuff+churp2, boleh gak make money from Heartbeat tau!

jom join Heartbeat!

Hanis MY said...

wow thanks for d info k!

nuruljannah sukhri said...

btol.from heartbeat walaupun earning per click x byk.tp snng dpt