long live!!!

Friday, February 25, 2011

we love jeans contest

THIS IS A STICKY POST UNTIL 25TH FEBRUARY 2011.
PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST UPDATES..
THANK YOU.

sempena hari pertama bekerja di 2011, i nak launch my very first contest yang dianjurkan sempena ngan i akan cash out my nuffnang income untuk pertama kali dalam sejarah..hoyeahhhh!!!

contest ni special untuk kamu, kamu dan kamu semualah yang support blog i neh..yang rajin datang berkunjung membaca bebelan2 i yang merapu meraban ni.time kasih tak terhingga i ucapkan..




cara2 nak join contest ni mudah saje. i bagi kepada 2 kategori.iaitu for blogger and non-blogger sebab i tahu ramai orang yang xde blog, tapi suka baca blog.so, u guys are not left behind.don't worry..=)


untuk yang ada blog, cara2 join contest ini adalah:

first, jadi follower my personal blog dan jugak my business blog yang bakal di launch shortly dengan seikhlas hati nurani serta add i kat bloglist u all bagi memudahkan u all dapat update tentang contest ni..


second, buat satu entry tentang contest ini.dalam entry mesti masukkan banner kat atas tu dan satu gambar korang dengan seorang baby or kids UNDER 2 YEARS OLD x kesah laa anak u all sendiri or anak sedara..yang penting both of u are wearing JEANS!!be it seluar, skirt, jaket or anything as long as ada piece of jeans on both of u macam kat dalam banner atas ni. mesti inform me as organizer dan link to this entry.kalau ada 4 orang anak bawah umur 2 tahun, buat entry asing2 untuk setiap anak yer kawan2..

ohhh..kalau yang ada banyak baby under 2 years old, twin for example, u boleh join dengan wat 1 entry for each baby atau 1 entry with all your babies..tapi satu entry, satu pic jer ey kawan2..

third, tulis nama u n the kiddo with his/her birthday.for age verification.

fourth, letak banner with backlink to this entry on your sidebar.

fifth, tag 3 orang kawan untuk join this contest.

finally, komen kat comment box to give me ur participation link.



for those yang xde blog, tapi berminat nak join contest ni, just e-mail the pic together with the details to dee_dieyz@hotmail.com.



oohhhh..for blogger friends, jangan jeles pulak dengan mereka yang xde blog sebab sangat mudah syarat penyertaannya tau..sebab blogger friends give more effort, haruslaa hadiah yang menanti winner adalah lebih special.adil lah kan???

tarikh tutup contest will be on 25th February 2011 sempena my prince charming berumur 5 bulan..

hadiah???masih berfikir..n rasanya i nak bagi hadiah ikut kesesuaian..contohnya, kalau i dah announce hadiahnyer shawl, kesianlah kalau winnernye lelaki, x kan nak pakai shawl pulak..x sesuailahh..kalau contest dapat sambutan yang memberangsangkan, insyaallah i akan pertimbangkan hadiah tempat ke-2 n ke-3 jugak untuk setiap kategori..

that's it.senang kan???so apa lagi, join laahhh...

for the beginning, i nak tag semua kawan2 yang ada kat bloglist i neh..join yerr...sayang korangg!!!


53 comments:

Peri PiA said...

all the best! ;)

got style la dukung baby mcm tu,i like

Anonymous said...

dina...kak ayu nk try join tp x reti camner...al-maklum la baru nk berjinak2 ngan blogger cam ginih...pls help me k..

deena awanis said...

~pia~

join tau!!

~kak ayu~

ada blog ek??ikut jer step by step yang dina bg kat atas tu..erm..kalau ada specific soalan, tanye la.insyaallah will try to help..=)

Puan nadxoxo said...

ishhhh kena beli jeans utk zahin lah nih! ;p

Hanis MY said...

good luck deena...psst love ur handbag!

de' Elle Norizi said...

salam deena,

we love jeans, so nak join contest ini http://lunazahra.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

ibu & cikLuna.

#sudi2 join GA anjuran kami yea.
http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/pandang-pertama-bagipegi-eh-ape-tuh.html

intan azuzarina said...

deena wat contest...utk try luck aina ngan mama aina pn nk join contest ibu rafique ni...hehehe
tp kene tgu aina dpt skirt jeans br dulu ek..huhu

rafique comeyyyyy!!!

deena awanis said...

~intan~

sure2..no probs..cepat2 cari skirt jeans for baby aina..=)

de' Elle Norizi said...

da link & follow rasanye semlam, tp nama xde pl lam senarai..heehe.da follow semula..kat footer ade ur link..

terima kasih

`BaHa` said...

memang teringin nak join tapi nak kene ajak amir posing dulu lah hehe

zura@iwan said...

As salam Deena~

thks siggh blog kita & invite join contest u..i link u k...

tp contest tu i kena cari arr ada ke tak gmbr i & bb..hehe....kalu ada i join k...thk again...

pstt; muka u so sweet...yr bb also cute..hehe

deena awanis said...

~elle~

thanks...

~baha & zura@iwan~

cepat2..mari join..

Mama Kembar 3 said...

salam deena. Kalau cam mama nih, my boys kan triplets, kena buat 1 n3 for 1 baby OR 1 n3 tp 3 diff pics of each baby in 1 post OR boleh 1 pic of me with all 3 babies? Sbb slalu ambik gambar with all 3, kalau gambar asing asing tak banyak laa huhuhu...

deena awanis said...

ohh...hai kak..ok laa camtu special for akak dina edit sket syarat penyertaan tu nanti.x terpikir pulak pasal ni..hehehe..so, akak buat satu entry dengan pic ur 3 boys.no probs..=)

farahfad said...

babe...tggu tauuu...nak kene play dress up ngn bb Afyad dulu...nnt suh abah afyad amek gambaq...hehehehe..bawu post!
harus2 join

alyaaboolat said...

besh la..tapi xde pic nga baby yg pkai jeans la..frust r gni hmm

JaSSNaNi said...

tengah fikir nak pinjam anak sape below 2 tahun ni... huhuhu..
ade banyak gambar akak and anak pakai jeans.. tapi the youngers pun dah age 4 sekarang... :D

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

join k

AdiaLuze said...

NAk join gak..nanti blk rmh kite join ye..skrg ni xleh..bos ader..

P/S : join la GA kite gak :

http://adialuvluze.blogspot.com/2011/01/adialuvluze-my-first-ga.html

10Q !!!

Zur@ZaRi said...

thanks invite me join ur GA..

http://adamhifdzan.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

.::s.H.i.M.a chemot::. said...

http://shimasalleh.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

Dh join tp follower sy tak rmi bleh ker join hihi...

Mama Kembar 3 said...

alamak baru prasan baby kena under 2 yrs old... my boys dah terlebih umur dah hehehe

rizaros said...

kak, sy dah link kan blog kak untuk tgk update kak.. kak pun sma yer nnt.. :) jgn lupa follow sy kat rizaros.blogspot.com ....maceh..

~~@lyci@~~ said...

salam..

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

tq ;)

ummirayyan said...

salam perkenalan..

ai joined..

ni link nye:
http://farisarrayyan.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

id Folllower: ummirayyan

ummirayyan said...

salam perkenalan..

ai joined..

ni link nye:
http://farisarrayyan.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

id Folllower: ummirayyan

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

TQ

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
dh join,dtg terjah k

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

~~@lyci@~~ said...

salam deena..
alycia dah join, tp nak tnye bole tak tukar gambar.. kalau bole nnt bgtau ekk.. tq ;)

~~@lyci@~~ said...

salam deena..
tq bagi tukar gambar.. dah tukar dah..
ni linknya..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

tq yer ;)

Mama Rayyan said...

mama dh join
jum terjah
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

'NuReeN' said...

huhuuuu... ;(
nak join tp anak dh 2thn 5bln la.. boleh kerr???

deena awanis said...

~nureen~

hurm..bolehlaa..jemput2..2 tahun 5 bulan, consider 2 tahun gak laa kan..=)

.:mama dhia:. said...

me join juga...

http://sayangdhia.blogspot.com/2011/01/contest-we-love-jeans.html

siti said...

pic anak dgn mak pakai jeans atau anak jer pakai?

deena awanis said...

siti, both kena pakai jeans k..that's why the title we love jeans..=)

Mommy Pinky said...

my baby boo & I tak pernah pakai jeans. hehe, so, xleh join. peace ^^

eITA said...

hi,
dh join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

MaMa CyDa said...

salam kenal,
mama join yek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/01/we-jeans-contest.html

'NuReeN' said...

salam
nureen dh join..
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html
tq..

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

z.u.n.a.i.d.a said...

me pon dh join!

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

eb ezrin2 said...

eB join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

kalo x lyk bagitau yer...
ari tuh kwn eB ckp... leh penganjur kater leh mskkan anak2 yg umor 2.5 pn yer?

eB will polo u @ 5... promise TQ
id: eb ezrin

mamaaedrean said...

dh polo & join >_<
TQ

Chekgu Azrine said...

dah jadi followers to ur blog and ur business blog

join contest

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

Ciare Baha said...

nak join tp Rayyan belom ada jeans lg..suar khakis yg ada tu pon xpakai lg sbb beso..terlondeh :P

Kehelan said...

dh joined

ID: kehelan

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

.:mama dhia:. said...

mama dhia join..
aritu silap skit..

http://sayangdhia.blogspot.com/2011/01/contest-we-love-jeans.html

kayyana said...

salam.. me join contest...

http://rayyancontest.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

TQ!

kayyana said...

salam.. me lupe nk btau me dah follow.. id follower yana

http://rayyancontest.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

TQ!

Nad @ MamaZakwan said...

nk join!

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

tq

id follower : nad@mamazakwan

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 4.39 petang nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/we-love-jeans-contest.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Jom join Heartbeat.my!

fizanur said...

salam ziarah.

Tawaran Hebat....Mari beli Fullpack dan anda berpeluang meme...