long live!!!

Thursday, January 27, 2011

Contest baby tido

haiiii...

nak join contest lagi..=)

this time organized by mommy pinky pulak..


walaupun this pic dah banyak kali this pic appear kat blog ni, tapi nak guna pic ni jugak sebab macam best jer Rafique tido time ni..penat sangat lepas swimming lah tuu...


Nama penuh: Rafique Zaquan bin Ahmad Fadzeli
Umur : 4 bulan
Hubungan : anak

Saya suka myKawaiiStore kerana background warna pink yang cute sangat ditambah dengan barang2 yang serba cute miut buat saya jadi geram.=)

saya nak tag :
mama aina
mummy ar-rayyan
umi lil zahin

3 comments:

Mommy Pinky said...

sudah tersenarai, boleh cek penyertaan ye. tQ join ^^

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1776862430194&set=a.1768085050765.100961.1498375997

fikaryna said...

gud luck rafique!

Puan nadxoxo said...

hihi thanks tag zahin. nnt ummi zahin buat yer :D