long live!!!

Thursday, January 27, 2011

plan B

oleh kerana plan A tidak menunjukkan peningkatan hasil yang memberangsangkan dan saya pulak masuk kategori desperate, maka disini ingin saya lancarkan plan B pulak iaitu..

*

*

*

*

*

*



taking supplement from Shaklee


saya pilih Shaklee kerana (dah macam slogan pulak) dia ada trial pack yang murah dan jugak banyak testimoni yang menarik dari pengguna2nya..

kalau korang pernah amek supplement ni, mintak share ngan i berapa lama makan baru nampak kesan ek??sebab diulang sekali lagi >> saya desperate!! maka nak produk yang boleh nampak kesan secepat mungkin..

so, ingatnye nak amek trial pack untuk sebulan tu dulu lah..kalau kesannya memberangsangkan, boleh laa diteruskan dengan full set..kalau x berkesan jugak, pekejadahnye nak diteruskan lagi??kena laa lancar plan C pulak..


kalau u all pernah amek produk ni, beli dari mana yer??


kalau ada kengkawan disini yang menjual produk shaklee ni, lagiiii bagus. sila laa drop comment here ek..beli dari kawan2 kot bley dapat diskaun lagi ker...hahaha..

by the way, i'm going back to Kelantan this weekend..kalau korang agen Shaklee kat Kelantan, lagi cun giteww!!boleh C.O.D kan..and u know why??

I'M DESPERATE!!

7 comments:

Mama AminAzim said...

nie ada satu blog.. ada jual trial pck..

http://myziemah.blogspot.com/

tp me x prnh cuba lg.. sbb me x prnh amik supplement... me just minum air karot merah cmpur carot putih... pastu air kurma merah n longan yg beli kat kedai ubat tu...

cb la tgk blog k.zie nie.. servis pun cpat sbb me prnh berurusan ngan k.zie nie

deena awanis said...

~mama aminazim~

thanks..=)

fikaryna said...

deena..dah guna..nanti wat en3 tau..nanti ryna pun cdg nak bf kan..

kalau2 ada masalah yg sama..leh share ngan deena kan..:)

deena awanis said...

~ryna~

insyaallah..=)

Zur@ZaRi said...

da lamer da nak try tp tak tertry2 lagi...

Anonymous said...

hye deena, i da try so far alhamdulillah susu mencukupi..n memberangsangkan penghasilan susu...
leh g website shakleetrialpack.com..x pun bli pa&ma bln february..byk info ade...
xslh mencuba n slmt mencuba..
wink3x

Mama Durrany said...

saya ada menjual shaklee..free delivery area putrajaya & bangi..feel free to contact..:)