long live!!!

Monday, December 27, 2010

rafique @ work


hellooo sumer..

rafique bersiaran dari opis ibu hari ni..
auntie dah x jaga rafique..auntie dah balik ngan nenek ari jumaat ari tu..


tapi ini bukan first time Rafique datang ofis ibu tau..last week Rafique dah ikut ibu pergi keje tapi kejap jer..hari ni satu hari Rafique ikut ibu keje..Rafique suka pergi ofis ibu ni..sejuk..ada ramai auntie..semua auntie kawan ngan Rafique..
bestttt...


see???sumer terkam Rafique..selamat laa sket tenaga ibu..x yah dokong Rafique sorang2..(^_^)


tengok tu..x abes lagi main..Rafique suke auntie baju merah tu..sebab mata dia sama2 bolat ngan mata Rafique..ohhh..auntie yang dokong Rafique pun best jugak..sebab Rafique tahu dalam perut auntie tu ade kawan Rafique..=D
senang citer, sumer auntie laa best..lupa pulak nak cakap tengkiu kat Auntie Azie yang tolong bawak beg pampers Rafique ngn secure sleeper Rafique..tengkiu yer auntie azie..len kali boleh tolong lagi..

k laaa Rafique dah tired, nak sleep..

DAAAAAAAAAAAAAAAAA...

11 comments:

fikaryna said...

best la rafique..jd pegawai muda..:)

MrS. F!zA said...

hihihi rafique gi opis jgk ke...

Shu Shinju said...

rafique nak tolong ibu kat opis erk...comelnye rafique..:)

Mrs Nageb said...

Bestnya rafique..uh sgt best bleh bw baby gi ofis ..huhu

LyNn HaMzAh said...

nyenyak dia tidur...

Puan nadxoxo said...

bagusnya rafique behave je kat ofis mommy ek

Hanis MY said...

god boy nyer rafique, baik je dia...

deena awanis said...

~khalilah~

x bleh bawak sebenarnya..kena sound ngan guard..tapi wat selamba je kat guard tu..hahahaha

Hidayah said...

nyenyaknye Rafique.....tgkla kt tmpt sape tuuu...hehe

Peri PiA said...

colleague i pon kadang2 bwk baby :)

i jer xde baby nak tayang lagi,hehe

deena awanis said...

~kak dayah~

eley..nak jugakkk meja dia tuhh..=P
seb baik tuan meja xde, boleh tumpang..hihii

~pia~

insyaallah x lama lagi ada lah rezeki pia tu..usaha lagi yek..;-D