long live!!!

Thursday, December 30, 2010

one day left..

lepas esok, boleh say good bye laah to 2010..and hi to 2011..cepat betul 1 tahun berlalu sekarang ni..macam baru jer lagi say hi 2010, rupa2nya dah end of it..


2010 is of coz will always be a memorable year to me..first time preggy..such a wonderful feelings when carrying the little bum..dan itulah punca utama i sangat rajin berblog tahun ni..to share all i feels throughout the pregnancy..so that one day, my little prince can read and feels the love i have towards him..at the same time boleh share infos on parenting, my breastfeeding passions as well as the ups and downs of my bf journey jugak boleh share opinions and thoughts with everyone out there!!


macam x percaya i dah lalui moments yang dah menghantui every girls in this world.what else kalau bukan the labour pain????dari zaman sekolah menengah kott dok pikir takut nak beranak..padahal kawen pun x lagi..ohh usah kata nak kawen ok, in fact xde orang pun nak kat i masa tu!!!hahahaha..*dasar gatal* lepas dah sakit bersalin, nak kena berpantang pulakkkk..siyesly, i rasa berpantang memerlukan persediaan mental yang agak tinggi..huhu..bila dah lalui sendiri, then only i know betapa besar pengorbanan seorang ibu tu..mengandung, melahirkan, membesarkan seorang anak dengan penh kasih sayang..ini baru i yang sorang anak, imagining macam mana ibu2 yang ada 7-8 orang anak tuh..fuuuhhhhh..two thumbs up to them..


paling best tahun ni adalah sebab i berjaya convo for my master degree sambil membawa my price charming di dalam perut boyot!!agak berbaloi di situ sebab buat dissertation time tengah morning sickness yang teruk..cuma x berapa happy sebab my family was'nt there on the convocation day..=(


tahun 2010 jugak is the first time i celebrate my birthday as a mummy to Rafique Zaquan..thanks hubby for the simple celebration yet meaningful to me..again, how i wish my family was there...kesian kan orang jauh ngn family cam i neh..sobb..sobb..


congrats to me n hubby kerana telah berjaya menjadi suami ister, gaduh-baik-gaduh-baik selama 1 tahun 3 bulan..mengharungi susah senang bersama-sama..part gembira n senang memang banyak i citer kat sini..yang susah biarlaa kami jer yang tahu..=) xde fancy2 anniversary celebration pun this year sebab time tu dok tengah membilang saat bila my prince charming nak kuar..xper laa hubby..insyaallah 2011 kita celebrate n mintak hadiah kat Rafique ek??=D


so, in summary this is YEAR 2010 all about for me..Moga tahun 2011 membawa lebih rahmat n happiness to all of us..aminn...


entry xde pic sebab tengah riba si kecik yang xmo duduk bawah..nak tengok pic, rajin2 la click kat backlink yang i bagi tu..next entry will be about my new year resolution kott..insyaallah keluar sebelum new year kalau sempat buat..dan i nak buat contest yang semestinya best sempena 2011 ni..
TUNGGGGUUUUUUUUUUUUUUU


5 comments:

Shu Shinju said...

hepi new year deena..:) km salam rafique..:)

puterihannan said...

wishing u all the best for 2011 and happy new year!!! :D

fikaryna said...

banyak citer ceria utk tahun 2010 yer..tahniah dan tahniah..moga 2011 akan lebih baik utk deena n family..doakan ryna jugak yer..

Hanis MY said...

happy new year, what a wonderful 2010 semoga 2011 lebih happy and wonderful...

Anonymous said...

Petrol bombs destroyed the offices of the popular plastic substrates in uv ink stickers quick turnaround to the surface
of the stickers quick turnaround plate.

my homepage: vinyl sticker