long live!!!

Wednesday, December 29, 2010

award masakan???


OMG!!!! dapat award!!! thanks Pia.. tapi soooo x layak lah untuk terima award masakan ni rasanya..kalau hubby i tahu, konfem dia gelak guling2 neh..=D


walaupun rasa x layak, sebab orang dah bagi, kena la terima kan..so, ini la jawapan i untuk soklan2 yang ditanya..syarat untuk penerima award kot..huhu..


Sejak bila anda mula memasak dan apakah masakan pertama anda?

mula memasak dah lama kott...masa sekolah dulu dok hostel selalu masak megi aper..hihihi..masak nasi start form 3 kot..goreng telur, goreng ayam gitu jer laaa masa tu..secara jujurnya, i mula memasak betul2 masa lepas kawen la..baru laa terhasil ayam masak merah, nasi goreng etc...wakakaka...


Siapakah yang menggalakkan anda memasak?

hubby obviously...tapi dia x pernah paksa..sekarang ni pun jarang masak sebab ada si kecik ni..penat laah melayan dia..pastu sekadar makan malam berdua, makan sikit sorang jer pun..so, beli lagi jimat rite??hoi, hebat tol reka alasan.

Masakan yang paling anda suka masak dan digemari orang-orang kesayangan anda?

makanan paling i suka masak dan paling digemari hubby ialah ayam goreng macam kfc tu..boleh???


Tag 5 orang blogger masakan yang sering berkunjung ke blog anda.
macam x tahu nak tag sape.boleh??





3 comments:

Peri PiA said...

OM LV...Thanks deena xoxo! :D

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com