long live!!!

Thursday, December 9, 2010

J.Pops baby donuts

bukan donat sebarang donat,
donat datang dari J.Co,
bukan sedap sebarang sedap,
sedap siap ngan topping n fillings!!

ewaahhh..siap pantun okkkk..

tadi pergi Jusco Cheras Selatan akibat Kak Dayah,my opismet kepinginkan donat J.Co..

dan tiba2...



J.Co pun dah ade donat kecik2 comey macam Donashi from Big Apple tuh tapi malangnye Donashi tu x best pun berbanding donat Big Apple yang biasa.eh, betul ke benda ni baru lagi??ke i yang lama x beli J.Co??? so, ape kata kita cuba baby donat from J.Co ni pulak???

kelihatannya sungguh cantik menarik kau memang debomm!!
dasar pompuan, memang x ley tengok mende cantik, sume ko nak beli.

rupa sangat memuaskan..rasanya macam mana pulak??

huuuuu..GEMMBIRRAANYAAA!!!
SEDAAPPPPP!!!sehingga menjilat jari..
as fluffy as their big doughnut..
SERONOK!!

dalamnya ada fillings lagi..
ok.kantoi baca blog Hanis Zalikha kat opis..


YUMMY!!
refer to donat ye, bukan blog Hanis Zalikha.tapi kadang2 blog Hanis Zalikha pun yummy jugak sebab selalu buat i terliur tengok masakan ibu gojes beliau.


tadi, i share aje ngan Kak Dayah sebab KONONnya macam banyak sangat 24 biji/box tu..mintak extra box kat J.Co x dapat.balik opis kelam kabut cari bekas nak divide sebab senang nak bawak balik kalau x abes..sekaliiiiiiiii x sempat pun nak bawak balik, time dok taip entry ni, dah tinggal sebijik jer..11 bijik lagi dah selamat masuk dalam perut..pastu still lagi nak tanya nape perut ni buncit n x kempis2..boleh???


harga dia RM18 per box termasuk govt.tax =D

6 comments:

nurulfaridah said...

comelnyaaaaa :D

hamzah ian said...

sedapnya..

juelee said...

alamak terliur sudah...

intan azuzarina said...

sy sudah terliur...harus sok ke jj ni..hakhak

Peri PiA said...

yummy

deena awanis said...

yer kawan2..sangat comel lagi yummy!!sila serang J.Co sekarang and tapaukan untuk i skali ek..=)