long live!!!

Tuesday, November 30, 2010

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis

contest again!!

join black and white contest pulak..i love both of these colours..kalau rasa cam nak kelihatan suci murni, mesti pakai baju putih..especially white plain tees..memang feeling mulus abes..kalau pakai hitam pulak, mesti feeling2 selim melim..ohhh i like!! dah ibunye suka, haruslaa Rafique pun x ketinggalan bergaya in white and black..tinggal baju kaler pink jer lom belikan untuk Rafique..=)

contest ni dianjurkan oleh mama aqish..



ramai penaja kan??hadiah nyer pun banyakkk...=)

so, untuk contest ini peserta yang bertanding is of coz my only prince charming..

Name : Rafique Zaquan bin Ahmad Fadzeli
Age : 2 months
D.O.B : 25th September 2010

Kak Aqish, ensyem x Rafique??


To the cute princess Damia Nurin Balqis,

HAPPY 3rd BIRTHDAY..
may Allah bless u and your family..
Semoga membesar jadi anak yang bijak dan berakhlak mulia..



6 comments:

Shu Shinju said...

Gud LUck Dear..:)

deena awanis said...

thanks shu..=)

Puan nadxoxo said...

encem!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

lulus good luck

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

gambo anak u ada dalam lisitng, pelase double check betul2 k

Anonymous said...

constantly i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with this piece
of writing which I am reading at this place.

Also visit my webpage: clients.encinocouncil.org