long live!!!

Wednesday, December 1, 2010

peace of mind..

Rafique dijaga oleh my MIL temporarily sehingga dapat new babysitter..
tapi i berulang alik from Meru to Cheras everyday laa..

its going to be quite tiring..
but, worth it laah sebab tahu Rafique is in good hands..
at least, i'm having a peace of mind kat opis..

sesape ade kenal orang yang nak jaga baby sekitar Batu 9, Cheras, please do let me know yer..

thank u..

6 comments:

Peri PiA said...

alhamdulillah

alo,jajahan kita xsame la,hope deena jumpe sb yg baik..Amin

Puan nadxoxo said...

Syukur..xpela penat skit. Sementara nk cr yg dekat n elok

e.l.i.z.@ said...

xpola penat sikit..at least rafique duk nge ore kito kenal

puterihannan said...

itu la yg terbaik... :D

`BaHa` said...

deena, amir my cousin yang babysit. she's fulltime housewife, My mak cik, mak kepada cousin ni mmg babysitter, now dia jaga anak jiran die about 2-3 years. dia tggl dekat Bandar Tun Hussein Onn. Kakak sepupu I tu kat bandar tun razak.

I blh tlg tanyakan if anyone of them willing to babysit ur baby if u're interested. Mcm my cousin tu mmg expert jage baby hihihi mommy amir pun tak expert camtu ;p Tp my cousin tggl dekat bandar tun razak. I hari2 dari kajang hantar ke rumah cousin i ni.

Hemm panjang gak kalau nak cite ni.. why dont we communicate tru phone 0173990400 - mine

deena awanis said...

~baha~

will call u soon..=)thanks for the infos..