long live!!!

Tuesday, November 23, 2010

25 facts about me..


I was tagged for this 25 random things about myself by Puterihannan..

FACTS
  1. was born on 19th November 1986
  2. lahir di Kelantan Darul Naim, dibesarkan di Pahang Darul Makmur, sekarang menetap di Selangor Darul Ehsan..
  3. have 2 brothers & 1 silly sister..hihi
  4. seorang yang pendek..my height is 147 cm.
  5. used to be "budak gemuk" during secondary school.berat cecah 50kg tuhhh!!sangat buruk okkk..
  6. menghabiskan 10 years of my life tinggal di hostel
  7. love pink, black and white!!
  8. simple in dressing..
  9. x suka pakai skirt.
  10. love high heels..and miss them so much..*wink*
  11. suka natural make-up..
  12. a very manja person..sensitive..sket2 nak nanges..menyampah!!hahaha
  13. x pandai masak..asal nak masak, tepon mama..
  14. x makan durian serta yang seangkatan dengannya..
  15. x makan green leafy veges sehinggalah terpaksa makan sawi masa berpantang hari tu..
  16. dari kecik suka makan ayam.my mum selalu cakap nak kawenkan i ngan tokey ayam..lucky me, jumpe hubby yang suka makan ayam gak!! so, boley agak x menu wajib kat rumah i??
  17. masa sekolah dulu sangat x nak jadi cikgu, end up jadi cikgu jugakkk..
  18. target nak kawen earliest by 25 years old, last2 belum 25 dah dapat baby!!!most of my friends x percaya i kawen lagi awal dari dorang..hihihi..zaman belajar dulu, i memang x termasuk dalam list orang2 yang akan kawen awal..;-D
  19. die hard fan of Rafique Zaquan!!
  20. kalau boleh nak anak 4 orang..2 boys, 2 girls..

GOALS

  1. nak masuk kelas masakan, jahitan dan mekap..cita2 x tahan kn??hihihi..tapi entah bila laa akan terlaksana..
  2. nak dapatkan phD before berusia 30 years old..pray for me plisssss..
  3. nak bawak my parents mengerjakan haji dengan duit hasil titik peluh sendiri..insyaallah.
  4. mengidam Louis Vuitton Lumineuse GM in ombre..anyone sudi sedekahkan???
  5. nak pergi honeymoon kat Paris or maybe on cruise..
so now, i nak tag:

Pia
Atiqah
Cik Tedi
Kak Nilam

and...

YOU!!!

3 comments:

Peri PiA said...

erk,name i ade hihi..InsyAllah tguu

deena mcm adik bongsu i,suka sgt mkn ayam

sayur sawi memang kureng,telan ajer hehe

sI tEDI said...

dah berzaman tak jawab tag. TQ

puterihannan said...

thanks siapkan keje umah.. tp kira kita tak buat dh le yek.. :D