long live!!!

Wednesday, November 24, 2010

24th birthday celebration at Fullhouse

hullaa!!
good morning peoples..

hari ini mahu story mory basi about my 24th birthday celebration last week..xde la celebration mana pun sebenarnye..just with my hubby and my in-laws..how i wish my parents and siblings was there too..hukhuk..

and it took place at Fullhouse, Sunway Pyramid..=)
dah lama teringin nak makan kat sini sebenarnya..tengok deco dia dari luar, cantik bukan main kan..so, thanks a lot to my beloved hubby yang mengabulkan cita2 isteri tercintanya ini..


ape2 pun, posing dulu..this is the first time ever dalam sejarah Rafique, dia x tido time outing..selalunyer, asal jalan jer, tido..balik umah terus terang benderang bijik mata dia..hihihi..

Rafique nak celebrate birthday ibu yer sayang??

birthday kiss from him..=)

here are the cakes..tamak okk..kalau beli kek besar, 1 perasa jer..ni nak rasa banyak jenis kan, beli kecik2 punyer laa..konon 6 pieces sebab ada 6 orang..padahal, 4 out of 6, birthday girl yang telan!!!orang lepas pantang ler katakan, layankan jer laa..anyway, i supposed to pantang telur sampai 100days..but seriously can't resist cakes..especially on my own birthday..what to do??

this is my dish..nama ape entah..yang penting chicken chop laa..sos dia sangat best.siap mintak tambah sampai 3 kali..berbaloi2 u all bayar service charge 15%!!hahhaha..

ini pulak hubby punyer..black pepper chicken chop..jangan ingat kat sini xde makanan lain plak yer..refer tu previous entry, point no 16.=)

and the last one, blueberry cheese cake..woohhoott!!yummy!!agak2 bape kg laa berat naik setelah menelan semua ini ek??


thanks to mr.sponsor for this nice treat!!motif utama pic ni adalah untuk tunjuk spoon comel kat dalam gelas tu..nampak x??i rasa cam nak cilok, masukkan lam handbag, wat balik..

dan sebagai penutup cerita, terimalah encik mata bolat yang dah mula pandai tengok kamera!!


pics banyak lagi, kalo sudi, jengah my facebook laa yer..x larat nak upload kat sini banyak2..

in summary, sangat berpuas hati makan di Fullhouse.
Service : 5 stars
Food : 4 stars
Interior : 5 stars
Price : Intermediate..RM 15-RM20++ per main course, cakes and tartlets yang comel2 tu, 6 pieces rm 15 kalo x silap..

ok..that's all my review about Fullhouse..sila la serang Fullhouse ye..walaupun, namanye fullhouse, tapi x full kot..don't worry..

harap2 ada yang sudi bawak i lagi lepas ni..=)

daaaaaaaaaaaaa...


7 comments:

MrS. F!zA said...

wah siap selebret ramai2.. hehehe

Peri PiA said...

seronok nya me pon tingin nak pegi..belum berkesempatan lagi :)

Hanis MY said...

wow wiiii bestnyaaa, happy belated birthday deena...comelnyaaa rafique.

Mrs Nageb said...

saya sangat jeles dengan semua makanan itu :) hahaha,tak sabar nak bawak Mareesa Naima outing juga :)

e.l.i.z.@ said...

bestnya celeb8 situ..

lebat lah rambut rafique!

p/s: eh k.eli ado reply tau pasal implan tu..xtau la deena dapat thru emel ko dop

deena awanis said...

~pia~

haruss dicuba tuuu..

~kak hanis~

rafique say tenkiu..hihi

~kak eli~

owhh..thanks..nnt dina tgk..

mamamarissa said...

happy belated birthday dear...wah! rafique celebrate birthday ibu ya :)