long live!!!

Tuesday, October 12, 2010

ntah..

salam..

hari ini i banyak habeskan masa depan FB..jadi stalker jap..jengah kawan2 sekolah menengah..jengah kawan2 sekolah rendah..yang selama ni hanya add di FB, dan komen sket2 kalau update dorang ada kat wall..tu pun JARANG-JARANG..sebab i lagi suka bersidai kat blog..hihi..

bila dah jengah sana, jengah sini, tibe2 terasa diri ni dah dewasa pulak..kawan2 yang dulu sama2 pergi sekolah, naik beskal gi tusyen, main kejar2 cop tiang masa cikgu ada meeting, sekarang dah bertunang, kawen dan dah ada anak..huhu..sungguh x sedar diri okkk selama ni.padahal diri sendiri dah setahun pegang title Puan!!dan dah jadi mak orang pun!!

macam x sangka..masa kecik2 dulu, selalu berangan nak jadi itu ini, begitu begini bila dah besar..now, its no more a dream..but REALITY..x payah berangan jadik orang besar sambil pakai kasut and handbag mama lagi dah!!x payah cuddle anak patung sambil berangan dah ada anak sendiri!!=)

overall, i'm satisfied with my own life!!walaupun x kaya-raya berharta, i kaya dengan kasih sayang..love from all my family members..yang dah menatang i bagai minyak yang penuh, dari kecik, sampai laa sekarang..plus i have my own family now..my husband & our precious little Rafique..

at the age not yet 24 years old..i'm a master degree holder, a lecturer, a wife and a mother..what else could a woman ever asked for???ALHAMDULILLAH..




4 comments:

Peri PiA said...

happy for ur achievement,still so young

Princess Ayang said...

bab a mother and a wife tu yg aku jeles..huhu...
aku ada anak kucing je

deena awanis said...

~pia~

alhamdulillah..harap murah rezeki lepas ni..=)

deena awanis said...

~amal~

ur time will come very soon..sabor yer.;-D