long live!!!

Friday, October 8, 2010

bukan Gamogen laaa..

selamat pagi jumaat yang mulia..

di pagi jumaat ini, sudi laa kiranya u ols maafkan i atas kesalahan fakta dalam entry ini semalam..produk Gamat healin yang i amek sekarang tu bukan Gamogen yer kawan2, tapi namanyer Rejusol..

bukan salah i tau..dorang sumer (my family) asyek dok refer mende tu as Gamogen..so, selaku new mummy yang sangat busy menjaga anak yang masih kecil dan memerlukan belaian ibu tercinta, i adalah x perasan nama yang tertulis dibotolnyer..i check balik tengok semalam pun sebab gambar yang i letak kat entry semalam tu botolnyer kaler lain..huhuhu..

anyway, Gamogen tu pun produk from Gamat Healin jugak..cuma kegunaan dia untuk penyakit lain..kalau berminat nak tau tentang produk2 Gamat Healin, boleh laa jenguk ke sini..

ini pic terbaru my prince charming..menggayakan romper pemberian auntie hanie..chewwaahh..cam model anak ibu nihh..maceh auntie hanie..hanie, i dah pakaikan jugak romper lagi satu tu.tapi x sempat snap pic, dia dah muntah..hehehe..


esok my prince charming will be having his first long trip to see his Tok Bah & Tok Ma dan lain2 di Kelantan..doakan perjalanan kami selamat yer...

daaa...




5 comments:

mamamarissa said...

dear, i pun minum nie masa dalam pantang hari tue..rasanya tak sedappp!!!!! :P

deena awanis said...

u minum rejusol ke jenis lain??yg ni ada perasa oren..rasa cam scott emulsion..=)

puterihannan said...

may u be in safe journey....AMIN... :D

Mrs Nageb said...

Selamat pulang ke kampung halaman deena :)

BURDHANI said...

hensem lah baby rafique in romper ni..^_^".