long live!!!

Tuesday, September 21, 2010

announcing the arrival of...

the Syawal 1431H's babies..


Syaza Illyani bt Zulhairy, 18th September 2010

Nuraina Fitriah bt Noraidi, 17th September 2010

Ahmed Mateen b. Ahmad Munir, 18th September 2010

CONGRATULATIONS TO THE NEW MUMMIES

Syafa (mama Syaza), Intan (mama Aina) and Meen (mummy Mateen) for ur newborns..

sesungguhnya i sangat jeles dengan mereka yang dah selamat melahirkan their juniors..

* * * * * * * * * * * *

Hey you inside there,

x mahu join the club ker??

kawan nak main futsal and aweks sumer dah kuar la..

cepat2 kuar jugak tau..

mummy & ayah dah x sabar nak pakaikan ini semua kat u tau..

tiap2 hari dok belek bakul & baju2 tu..
ntah bila dapat belek n peluk cium tuannya pulak..

psst..semalam, mummy cakap ngan ayah, sumer babies lain dah kuar..bila laa prince charming mummy ni nak kuar pulak??then, u know what did he replied??

"anak ayah kan hero..hero memang kuar last skali!!!"

sungguh pengaruh movie hindustan okkk!!!

anyway baby,
mummy tau u love to be inside my tummy..
but don't take too long laa..
kita main kat luar pulak..
love u!!muaahhhh!!



12 comments:

Peri PiA said...

jeles...seronoknya


tersembul mate i,ingtkan deena dah selamat bersalin hehe

juelee said...

saspen je, ingat u yg dah deliver.....sama la kiter pun nunggu hari je..

Puan nadxoxo said...

besnye diorang dh dapat baby :)

Mrs Nageb said...

oh sangat ingatkan u dah deliver tau deena :) i pun tak sabar tunggu ur prince charming nak kuar...pastu i plak :) hehe

Shu Shinju said...

deena da x sabar tu...hehe...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

lor.... ingtkn deena dh deliver... hehehe... nieza pon dh tak sabar nk pegang, pelok ciom baby.. lg trase bile pegi ziarah member2 yg dh bersalin kan... :)

`BaHa` said...

dont worry, dia pun mesti tak sabar nak pakai baju mak die beli tu.. ;)

izzahazfar said...

TU ARR INGAT DEENA TD..HIKS!

deena awanis said...

hehehe...sorry sumer..penat menunggu hari nak announce prince charming kuar, announce laa baby orang lain..lgpun, tumpang happy for those yang dah selamat melahirkan..

~baha~

u jugak yang best..dah bley peluk cium the lil junior..jeles jeles jeles!!

e.l.i.z.@ said...

adoiii igt-kan awak dh selamat dh hehhehe

ciare (^_^)v said...

wuaaaa byknyeee baju utk ur prince charming =D i baru prepare 10 lai baju jek.hihi.mostly u beli baju size apa ek?i kompius la nak beli baju size apa.kang kalo beso2 sian lak gelebehhh aje =p org kata jgn beli byk sbb nti org bg adiah, probnye,kompem ke ramai bg adiah nti???hikhik

deena awanis said...

~ciare~

beli newborn sket jer..dlm 7-8 psg..sian pulak kan baby kena pakai baju gelebeh2..huhu..

yang banyak beli 3-6 months..ntah ler..time sopim lupa diri..huhu..xper laa..baby mmg selalu tukar baju pun kan..i banyak beli rompers..30 helai lebih kot rompers yang ade tu..hikhik..tp campur2 size laa..