long live!!!

Saturday, August 14, 2010

sudahkah aku???

bila tengok my pregnancy tickers kat atas tu, makin berdebar2 lak jantung ni..it's already the 34th week!!!
OMG!!!

cepat betul masa berlalu..macam baru jer lagi melalui zaman2 morning sickness yang memeritkan perut dan tekak..dan zaman2 i stress coz my bump wasn't showing..hehhehe..

tengok2, lagi 3 minggu jer lagi my prince charming dah full term..whoooaaa!!!

am i ready to go through the labour??

am i ready to undergo the confinement period???

am i ready to be a mum??

am i ready to be waken up at nights??

am i ready for all those responsibilities of raising a child???



7 comments:

Ainul said...

kejap je masa tu berlalu kan.banyak2 la berdoa agar dipermudahkan semuanya.kita lak yg tlg berdebar utk awak.hihihii

nurul aziyana said...

samer la kiter..berdebr2 dh..xsampai 10 minggu jer lg..mcm2 dh pkir

Mrs Nageb said...

betul..betul..sangat sangat cepat masa berlalu..apa2 pun insyAllah kita semua dapat mereadykan diri sendiri untuk fasa baru nanti :)
Amin

Hanis MY said...

of course u are ready..sebab tu Allah kurniakan prince charming tu for u...semoga semua berjalan lancar...

Peri PiA said...

InsyAllah

deena awanis said...

thanks all for the support..to mummy2-to-be : selamat berjuang dengan perjuangan yang x akan selesai..hehheehe..

deena awanis said...

thanks all for the support..to mummy2-to-be : selamat berjuang dengan perjuangan yang x akan selesai..hehheehe..