long live!!!

Friday, August 13, 2010

jumpa baby tu petanda baik..



semalam i mimpi jumpa prince charming lagi..

recently agak selalu jugak sebenarnya i "jumpa" si tecik ni..so far, alhamdulillah, not a bad dream..just mimpi2 biasa jer..main ngan baby etc..

tengah hari tadi, i tulis laa kat status facebook i..and surprisingly, one of my friend siap tolong cari tafsir mimpi tu untuk i...hehhehe


thanks cik farra..

so, here i copy balik tafsiran mimpi yang kawan i tolong google kan tu..=)

  • Jika anda bermimpi menggendong bayi, bertanda akan mendapatkan rezeki yang baik.
  • Bila anda melihat bayi lahir, anda akan aktif dalam suatu pekerjaan yang tidak disangka-sangka dan tidak ada hubungannya dengan pekerjaan anda yang lampau.
  • Dan jika mimpi melihat bayi dalam kandungan ibu, bertanda orang yang menghalang-halangi usaha anda akan pergi dari anda

sumbernya, i x tau..sejauh mana kebenarannya pun i x tau..
tapi kalau betul, alhamdulillah..n boleh laa i selalu2 mimpi about him!!yeayyy!!!

8 comments:

Puan nadxoxo said...

masa awal2 pregnant nad 2 kali mimpi pasal baby tapi skrg dh lama dah x mimpi. takpelah tengok dlm mesin scan kat klinik/spital jelah haha

deena awanis said...

hehhe..hubby kata mimpi tu ikut apa yang kita fikir..kalo selalu fikir pasal dia,nanti dapat mimpi pasal dia laa..=)

Hanis MY said...

wahh..baiknya kawan dina tu..apapun doakan yang terbaik tuk dina,hubby n prince charming yg akan keluar tak lama lg...

Mrs Nageb said...

Pn Deena:so sweet dapat jumpa baby kan...

deena awanis said...

~hanis~

thanks..

deena awanis said...

~mrs nageb~

kalau i mimpi pasal baby, mesti frust bila terjaga..rasa cam nak sambung lagi mimpi tu...hehhe

maya amir said...

aaah laa.. saya pun baru nak ckp..kalau mimpi baby, means ade nk dpt rezeki..:)

deena awanis said...

~maya~

amin..syukur laa kalau cam tu..
rezeki nak sambut baby agaknya..=)