long live!!!

Sunday, August 22, 2010

letter to Prince Charming

assalamualaikum my dear prince charming..

apa khabar anak mummy ni hari ni??busy semacam jer mummy rasa...tengah exercise, stretching2 badan ey??mesti lenguh kan duduk dalam perut sempit mummy tu??sabar k..

dah x lama lagi anak mummy ni dah boleh keluar..boleh jumpa mummy, ayah, tok bah, tok ma, atuk, wan sumer2 laa..semua orang dah x sabar nak jumpa awak jugak tau!!

tapi..dalam ramai2 yang mummy sebut tadi, mummy laa orang yang palinnnnggg excited and x sabar nak jumpa awak..x sabar nak tengok mata bulat awak, nak cium pipi awak, nak peluk awak tiap2 hari!!

semalam, mummy ngan ayah buka puasa rumah abang Danish..ayah pun asyek tersasul2 jer bahasakan diri dia "ayah" which supposed to be "ayah ngah" kat abang Danish..hehhe..mummy rasa kan..dia tengah practise a.k.a berangan ler tuh..;-) sebab ayah pun macam mummy jugak..dah x sabar sangat nak jumpa prince charming dia ni..

tapi...awak kena janji ngan mummy, bila dah kuar nanti, awak kena jadi anak yang baik tau..jadi anak yang soleh..anak yang bijak..sebab mummy dah bawak awak naik stage, ambil Master Degree masa convo hari tu..naughty sikit2 tu kira boleh laa...

prince charming,

awak nak tau x..masa mula2 mummy & ayah tau, kami akan dapat awak, we felt sooooooooooo happy!!walaupun doctor yang sampaikan good news tu xde expression langsung masa bagi tahu..and orang yang paling happy masa tu, ayah awak laa..mummy ingat lagi..masa tu tepon ayah xde kredit tau..bila tahu je pasal awak, keluar klinik, terus dia pergi beli top up and call semua orang..call wan padahal lagi 5 minit akan sampai umah wan, tok ma, tok bah etc..mummy pulak, macam speechless..i just can't believe that my tummy akan bawak seorang makhluk Allah selama 9 bulan 10 hari dalam tu..insyaallah..anyway, that is one of the moment that i will treasure for my whole life..=)

actually, masa mummy pergi check tu, awak dah 5 minggu dalam perut mummy..and my period was delayed..mummy dah ajak ayah pergi check, tapi he refused..kononnya period mummy x bukannya teratur sangat..padahal mummy tau dia x nak over excited dulu..ayah kan suka bajet2 cool gitew!!hehhehe.. ayah bawak mummy pergi klinik tu pun sebab perut mummy sakit sangat hari tu..and muntah2..

we really do thank God for blessing us with u..see u soon baby..mmuuuuahhhhh...

ooppss..lupa nak bagitahu, mummy baru pas cuci baju2 awak tu..kejap lagi mummy nak jemur..mummy ingat, boleh muat sekali cuci, x muat upenyer..see??how excited mummy and ayah about buying your clothings??sampai ayah cakap, tahun ni, sumer bajet raya dia untuk awak jer..dia x mo baju raye pun..but we'll see yer..kalau ayah tetiba beli gak baju raya dia, mummy citer kat awak k..hahaha..

luv u baby..

daaaa...

5 comments:

Ryehanna said...

hehe...

comel.

intan azuzarina said...

so sweet..deena =)

Mrs Nageb said...

so sweet la pn deena :)

deena awanis said...

sweet??maceh..i want him to read this letter one day..hehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

alalala... so sweet... ^0^