long live!!!

Monday, August 30, 2010

is it safe for me??

selamat 20 Ramadhan kawan2..

hari sabtu, i was quite frustrated..supposedly dah pergi jumpa my prince charming..but bila pergi klinik, orang ramai sangat..dah laa kitorang pergi petang..with the thought that petang x ramai orang macam pagi sebab sumer orang busy nak masak untuk berbuka..klinik pulak tutup kul 5.45ptg sepanjang Ramadhan..kalau tunggu pun, entah sempat entah tidak..so, terpaksa laa postpone ke esok pulak... =(



so, nothing to story mory about prince charming..BUT, actually i sangat teringinkan sesuatu sekarang ni..

iaitu...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

STRAWBERRY FLOATS!!!

teringin sangat..

is it safe for me to drink carbonated drinks???

HELP!!! HELP!! HELP!!!

4 comments:

Peri PiA said...

beta don't dear

Puan nadxoxo said...

fortunately, yes :) refer here:

http://www.pregnancytoday.com/expertqa/drink/are-carbonated-drinks-ok-when-pregnant-5330/

tapi jgn byk2 nnt sendiri gak susah nnt sebab byk angin ;)

Mrs Nageb said...

alhamdulillah...i pun sometimes teringin sangat and minum sikit :)

deena awanis said...

wee..i dah minum pun..asked my mum and she allowed..haha..tapi minum sket jer laa..=)

~puan nad~

thanks for the reference..