long live!!!

Monday, August 30, 2010

MARI MARI MARI!!!


this is a sticky post until tarikh tutup order pada
30th August 2010..
please scroll down for latest entry yer kawan2..=)

these are the kuih raya range offered by us..semuanya adalah 100% HOME MADE by my mother in law..xde isu amek kat kilang, then repack yer kawan2.. i can guarantee they are all HALAL AND HYGIENICALLY PREPARED plus dibuat dengan penuh kasih sayang..ngehehe..kalo u all nak tunggu i buatkan, memang x mampu laa..den sakit pinggang..alasan!!padahal memang x reti buat..hikhikhik..

actually my MIL dah agak lama gak berkecimpung ngan bisnes kuih raya ni..just that, tahun ni i selaku menantu yang baik hati, tolong memasarkan lah kuih raya beliau ni..*wink*


TART GULUNG
RM 20 - 50 biji


TART NENAS
RM 20 - 50 biji

fillings for both of these tarts are also home made..and x manis sangat..untuk mengelakkan dari kencing manis..dua2 pun sedap..but personally, i lagi suka texture tart gulung..lagi lembut giteww!!


KUIH SUJI
RM20 - 50 biji

this one pulak paling HOT among all..memang ramai yang order..=) in fact, my mom pun suka this one..awal2 lagi dia dah tanye i, whether her besan ada buat kuih suji lagi ke x this year..my mum dah bersara from buat kuih raya..sekarang dia main edisi 'kuih tunjuk' jer..


BISKUT MAZOLA
RM 20 - 50 biji


BISKUT CHOCOLATE RICE
RM 20 - 50 biji


BISKUT SARANG SEMUT
RM 20 - 50 biji


BISKUT DAM
RM 20 - 50 biji


ALMOND LONDON
RM25 - 50 biji

so, ape lagi???meh laa order!!hehehe..

i can only take order from those in Kuala Lumpur and Selangor only..x larat den nak drive sampai ke Johor pi antar kuih raya 2 bekas..

FREE delivery charges for my office mates and friends who are still in Faculty of Medicine, UPM..i will straightly deliver them to your cubicle..;-) sambil collect duit raya for my prince charming lam perot neh..hihhiihihi..

i jugak akan arrange FREE delivery sambil berkenal-kenalan at:
- Alamanda, Putrajaya
- Tesco Taman Midah & Tesco Setia Alam
- Mid Valley
-The Mines Shopping Fair
-Jusco Cheras Selatan & Jusco Equine

or maybe other places too..jika banyak permintaan..
for the other places, delivery charges akan dikenakan tetapi pada kadar yang sangat minimum mengikut jarak dari rumah i kat Batu 9, Cheras..

generally penghantaran akan dibuat pada minggu ke 2 & 3 bulan Ramadhan..kalau ada yang nak awal, do tell me yer dearie..

any inquiries and order can be made by sms to me at 013-9991099 (dina) or my hubby 019-2939766 (eddie) ataupun e-mail to us dee_dieyz@hotmail.com or eddie.jaba@gmail.com.

make sure dapat reply dari i dulu before buat bayaran ke akaun CIMB:

Ahmad Fadzeli Jabaruddin (12260076530522)

then, hantar reference number to me as order confirmation k..

oh yer..bayaran on harga tempahan tu jer dulu tau..yang pasal delivery tu, kita kira on the delivery day laahh..=) bagi chance u all puji2 i banyak2 bila jumpa i nanti, supaya mood i baik and kasik FREE delivery!!hikhik..

* order melebihi 20 bekas akan dapat 1 bekas (50 biji) kuih raya secara PERCUMA!!!

so, people..HURRY!!!place your order today!!

19 comments:

BURDHANI said...

wah, mnegujakan tgk kueh-kueh raya ini semua. i nak order. i mahu 2@3 minggu ramadhan. boleh kan dear. apepon, nnti i sms u.

deena awanis said...

boleh darling..just do sms me yer..yay!!!boleh jumpa cik hani..lama sangat x jumpa cik burd nih!!=)

Mrs Nageb said...

deena...you buat i terliuq...huhu :D

deena awanis said...

kalo dah terliuq tu. order jer laaa..nanti baby mengidam tau!!hehehehe..=)

sI tEDI said...

nyum2. eskott dam tu menggamit2.

InsyaAllah.

deena awanis said...

~tedi~

paham2..silalah yer..huhu

e.l.i.z.@ said...

wah..buleh la atar ke FSKTM etep hehhe...terliur wehhhh tgk sekut rayo!

deena awanis said...

Kalo UPM, no probs laa kak eli..=)

cuci-suci said...

lapa tgk buahdam , sdp ! . huhuhu . tetibe rasa mood puasa mkin tiba , hehe .

sall said...
This comment has been removed by the author.
sall said...

KUIH SUJI kesukaanku....tapi jauh lah pulak...

deena awanis said...

~sal~

jauh kat mane tu??nak i pos pakai courier ke???hihi

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Hanis MY said...

Salam perkenalan juga...terima kasih sudi singgah...yup2 very nice blog..banyak info...lagi2 baru baca pasal biskut, sudi tak pos ke jepun huhu...okies nanti hanis emel for more details k..

deena awanis said...

pos ke jepun??hurmm..boleh jer..tapi kos pos kita charge separate laa yer..hehhe

Hanis MY said...

boleh2..saya sanggup byr kos post...dah email tapi takde reply pun huhu...

deena awanis said...

sorry..tapi kita dah reply ur e-mail..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

bestnya kuihhhhhh

deena awanis said...

~khai~

jemput lerr order..=D