long live!!!

Friday, August 27, 2010

hari ini yang...

hari ini yang..

happy
sebab "Gaj da mas"
ngehehehhe... =D
ingatkan isnin baru masuk..alhamdulillah..

bosan
sebab x cuti pada hari Nuzul Quran..

ngantuk
sebab pas sahur dah x sambung tidur, terus siap2 masuk keje..kelas pagi2 buta, kul 7.30..
selalunya, i masuk kul 8.30 pagi, so sempat ler lelap mata jap lepas sahur tu..

risau..
sebab hubby demam..
tetiba je badan dia panas semacam pagi tadi..
kesian pulak nak tinggal dia sorang2 kat rumah..
tapi apekan daya, tugas & tanggungjawab sebagai pendidik perlu dilaksanakan.. =P

dahaga..
pagi2 lagi rasa tekak perit gile..
x cukup minum air kot semalam..
sambung ngan bagi lecture sejam lebih pulak lagi tadi..

jelous
sebab goverment servants dapat duit raya RM500..
I x dapat..
so, adik2 fahamilah kenapa korang x dapat duit raya tahun ni yer..

oh, hari jumaat yang sungguh bercampur baur..

ok lah..nak gi menyelesaikan beberapa tugas ni..

selamat bekerja bagi yang senasib ngan i..
selamat pergi shopping raya untuk yang bercuti..

daaa...

11 comments:

MrS. F!zA said...

xdpt duit raya tkpe..ade rezeki lain tu nnti.. ekekeke

deena awanis said...

amiiiiiinnnnnnnnnnn....huhu

Peri PiA said...

Dah jumpe doc?mmg musim deme la deena

Pia minggu pertama dah demam

InsyAllah,rezeki prince charming :)

keje ke?me too :(

deena awanis said...

x pun..hubby tido je kat rumah..dia memang cuti hari ni..

aah keje..sian kite kan??kan??

mamamarissa said...

deena, bestnya kalo kita pun cuti kan..dpt guling2 ngan bam2 kat umah :)

ciare (^_^)v said...

sama laa gaj da mas :D bleh shopping arini pas MK smyg jumaat hihi.tp xtau nak shopping apa dan di mana..huhu..KL kompom2 jem

deena awanis said...

~mamamarissa~

u pun keje jugak ek???sedihh..shian kiter...

deena awanis said...

~ciare~

wuiyyoo..sonoknyer nak pergi shopping..i x larat laa nak jalan..=(

on-line shopping jer laahh..huhu

Ainul said...

husband ainul pun br sembuh dr demam.demam teruk jgk la.skrg tggl batuk2 je.musim skrg ni.
marilah sama-sama kita jeles sbb saya pun tak dopat.huhuhu. kalo lecturer tak dpt eh? so my hubby pun tak dpt la :(

deena awanis said...

ainul, kalo ur hubby mengajar kat IPTA then dapat laa yang RM500 tu..kalau IPTS, depends on the company laa..like us, x der..=(

oohh..hope hubby kita cepat sehat..aminn..

Ainul said...

dia lecturer kt UM.dpt la kot.hihihi rezeki baby :)