long live!!!

Thursday, August 26, 2010

currently..

currently...at the 35th weeks of pregnancy..

asyek sakit pinggang and belakang..
duduk lama salah..berdiri lama salah..
serba salah..

jalan jauh sket mesti mengah..
kalau time lecture, konfem mengah!!
macam nak semput pun ada rasa dada ni..
kena cakap berbisik2 jer kot pas ni time lecture..
pastu konpem sumer student i tido lam kelas..

malas giler nak bangun pagi..
rasa macam best giler tido..
nikmati saat2 terakhir dapat tido tanpa risaukan si tecik kott..


asyek nak ter"pee" jer..
yang paling geram tu, walaupun baru jer lepas "pee", jalan jer 2-3 tapak keluar rumah, mesti ada rasa nak "pee" lagi..
hadoiiyyaaii...

tiap2 hari kena layan tendangan kesumat from prince charming tanpa mengira masa..
kuat betul anak mummy ni yer..
kekadang rasa macam senak perut dibuatnya..
dan memang nampak obvious dia punyer movements tu..
cam kelakar pun ade nengoknyer..

susah nak tido..
x tahulaa bila masa nyer si kecik ni tido..
masa i meeting, dia "busy"..
i nak tido pun dia "busy"..
kul 2-3 pagi, baru boleh lena..
i siap je sahur, dah dia "busy" lagik..
kejapnyer anak mummy ni tido???


harap prince charming sabar menunggu at least another 2-3 weeks..sebab mummy nak raya, makan lemang & rendang dulu before berpantang..ngehehehe..

daaaa..

11 comments:

e.l.i.z.@ said...

wah 35wks doh..meta jah sero..xdey rayo nih, melet0p dulu hiks..
pose gano? penuh lagi ko?

adik k.eli haitu 39wks deliver hehhe

Peri PiA said...

Dup dap dup dap,Pia doakan proses melahirkan dipermudahkan..Amin

deena awanis said...

~kak eli~

harap2nyer lepas raya laa..sedih laa kalo x leh makan rendang di hari raya..hukhuk

deena awanis said...

~pia~

thanks dear..

Mrs Nageb said...

wo sweet deena..harap2 lah ye beranak lepas raya,dapat makan lomang,rendang,ketupat bagai dulu kna..kan.. :) Amin :) yang penting minta semuanya selamat :)

~ween~ said...

hope sama2 lah kite berdoa.. moga dapat beraya dengan jayanya thn ni.. hehe.. baby sebaya laa...

deena awanis said...

~mrs. nageb & ween~

good luck to all of us..moga sumer sempat berlemang, rendang sebelum berpantang..huhuhu

Princess Ayang said...

Deena, sekali anak ko nk keluar pagi raya..
cena tuh?? hehehehe...jgn marah eh =)

nurul aziyana said...

dh hampir ke tanda2 dh tu..hehehe..lg bertmbh minggu lg sakit pinggang tu..
tp betul la, mmg makin kerap terasa nk pee..pastu semakin kuat menendang, ngn badan2 kita skali gerak, bukan setakat perut jer gelembung sana cni, senget sna cni..ruang dh makin sempit tu yg kita makin rasa

deena awanis said...

~amal~

waaa...jahat2 ko!!hihihi..
aku pesan kat dia suh keluar paling awal pun raya ke2..hahaha

deena awanis said...

~aziyana~

itulahh..ganas betul menendang..mentang2 laa hero..