long live!!!

Thursday, July 8, 2010

supplier pampers..murah2..mari beli..

one my colleague, Kak Dayah dah selamat melahirkan his second baby boy..actually dah abes pantang kat her hometown pun..as she just came back to her house, so kami baru berkesempatan ler pergi tengok baby yang dah berumur 59 days tu..

let me present you...

MOHAMAD NAWFAL BIN NAJIB!!!

bakal hero idaman semalaya neh..geram tengok mulut sejemput tuh..like mother, like son lerr kan..tapi kehebatan baby Nawfal ni terserlah sebab dia boleh jer selamba tido walaupun abangnyer dok sibuk memekik main mesin rumput laahh..spiderman laahh..x jadi hal punyer...tido tetap tido..memang like mother, like son!!;-)

ada bakat x i jadik mummy??posing bukan main, tapi gerun gak ni sebenarnye..sebab leher dia still lembik..ni pun baby dah umur 59 hari..kalo nak kena pegang dari umur 1 hari, x tau laa cemane i nanti..hehehe..silap2, baby x nanges, i yang nanges dulu..

ni ler pasukan kami yang pergi menyerang baby Nawfal..kecik2 lagi dah dikelilingi awek2 cun ni..dah besar nanti, jangan awek keliling pinggang pulak yer Nawfal..

mesti ada yang heran ape relevannye melawat newborn tapi tajuk i pasal supplier pampers kan??hehhe..actually, kami seopis buat collection untuk beli prezzie for the little Nawfal..but then, x mo laa bagi mende yang dia dah ada kan..or benda yang maybe Kak Dayah x guna..so, we all tanye laa tuan punyer diri, apa yang dia nak???then, dia cakap sumer barang dia dah ada..coz, this is her second son..and dia cakap belikan pampers jerr..hehehe..very easy kan??

dah itu kata tuan punyer badan, kami on jer laa..
maka inilah dia yang rombongan cik kiah kami bawak untuk baby Nawfal!!

kami beli campur2 saiz S dengan M..kalau banyak ni, agak2 ley jadi stok bape lama ek??

to baby nawfal : nanti share ngan auntie "mende" yang ada dalam sampul hijau tu ey..hehehhe...


6 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

pestime tgk org bg pampers! huhuhu

intan azuzarina said...

kak dayah da msk opis ke deena?
cute tol baby nawfal...gerammm.. =)

deena awanis said...

~kak fiza~

we all kat opis memang flexible bab2 hadiah ni..yang penting hadiah yang dibagi tu berguna..kalo beli yang orang menerima tu x guna atau dah ada, kan membazir tu..hehehe

deena awanis said...

~intan~

lom agi..next week..kitorang gi umah kak dayah semalam..bawak hadiah korang sekali..=)

ciare (^_^)v said...

tu la pasal, xdpt nak bygkan camne nanti kite nak pegang baby umur 1 hari kan?? wuaaaa takottt..bukan takot ape, takot tersalah pegang baby dan mula pikir bkn2..hihi

btw, cute baby he is :)

deena awanis said...

~ciare~

betul2..kalo takat pergi tengok baby orang, pegang 2-3 minit jer..ni nak kena pegang n peluk dia 24 jam..mandikan tu yang paling i risau..ngan lembik2 nyer..haishh..can't imagine..dah ler x penah ada experience jaga budak kecik ni..adik2 sumer x sempat nak jaga time dorang kecik..