long live!!!

Friday, July 23, 2010

rupa-rupanye...

kalau di refer pada entry ni, nampak macam i'm ready for the arrival of our prince charming (PC)..secara persiapan materialnyer laa..i kan materialistik, harus laa utamakan persiapan material..physical n mental bisa diatur punyer!!tapi bila di check2 balik..rupa2nyer dari baju yang berlambak2 we ols beli for prince charming tu, only 2 pairs jer newborn size..kebanyakannya 0-3 months and 3-6 months!!!aiyyakkkkk..ni laa akibatnye kalau dok membeli mengikut taste mak bapak dia.. asal nampak comel, rembat..x reti dah nak tengok size tag kat belakang tuh!!

haiisshh..thought it's done on that part..tapi kalo cam gini laa gayanyer, terpaksa laa pergi cari gak baju2 newborn size for our PC..shian laa plak kan kalo baby kena pakai baju besar..

so, i might be going to Pureen Warehouse Sale that will be held early next month..ingatkan x mo pergi coz most of the items dah beli..so, kalau ada kawan2 yang nak pergi, i nak kirim jer..tapi since dah jadi camni, kena gak ler bersesak2 sket nampaknyer..bajet pun dah kurang dah ni..dengarnya kat Pureen Warehouse Sale tu sangat murah..and boleh dapat body suit with price less than RM10!!yipppeee!!!

sorry my dear prince..mummy x sengaja..but it's ok..the newborn sized apparel pun, u boleh pakai kejap jer kan..so, no big deal laa kalo mummy beli kat warehouse sale pun kan??hihihi..think i'll go for basic apparel jer..plain design..so that, regardless adik2 PC nanti boy or girl, still ley pakai gak..=) *sungguh x sedar diri mummy PC ini yer..yang satu ni lom kuar pun dah kelam kabut, how dare u berangan sampai ke adik2 PC..bluwekk*

hurmm..actually, was thinking whether my hubby will agree or not with this idea of going to the warehouse sale..dia tu bukan rajin sangat nak bersesak2 camtuh..or anybody nak temankan i pergi sana on the 7th August???

4 comments:

Peri PiA said...

hehe,teruja sgt sampai lupe tgk label ye

tak pe,bayi cpt membesar

deena awanis said...

itu laa pia..over excited..tapi bila dah baca review dari orang2 yang pernah pergi pureen warehouse sale ni, memang padat giler..ramai sangat orang..tu yang dok pikir balik, nak gi ke x..

juelee said...

deena, gi awal2 pagi.. klu boleh kol 9 dah ada kt sana, tk rmai sgt org masa tu... and mmg leh dapat bju bb dalam rm8 gitu.. ada yg rm3 tp yg tu kene mix n match... berbaloi la beli bj bb tok bt basahan.. bb kn outgrow cepat..

deena awanis said...

~juelee~

ntah laa..dok pikir2 lagi nak gi ke x..yer laa..ngn perot besor ni lagik..hihihi..kalau pergi, kita story mory kat sini nanti..